Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna august 2017

Zodiile si dragostea in luna august!

La inceputul lunii romantismul ne intuneca judecata si ne creeaza iluzii desarte. Vedem iubire unde nu-i, ne pacalim singuri si mai tarziu realitatea ne dezamageste. Nu dispera, totusi, unele relatii inchegate acum pot sa mearga chiar bine. In familie ne revendicam dreptul de a lua decizii dupa cum ne dicteaza sufletul, fara sa dam socoteala nimanui pentru ceea ce simtim si suntem. E timpul sa ne redescoperim si sa luptam in primul rand pentru noi.

Horoscopul dragostei luna august 2017

Horoscop dragoste august Berbec

horoscop dragoste august

Nevoia exacerbata de libertate, exprimata fara pic de diplomatie, poate crea scantei in viata de cuplu. Nu esti dispusa, insa, la compromisuri, cine te iubeste trebuie sa-ti suporte firea independenta sau sa-si vada de drum. Simti nevoia sa primesti multa atentie si de la sot si de la copii. Daca esti singura, fii sigura ca dragostea pandeste dupa colt.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc