Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce ne aduce noul AN GALACTIC

Noul an galactic este o perioada in care se recomanda, mai mult decat oricand, sa ne ascultam vocea inimii.

an galactic
Sarbatorim si vorbim despre anul nou, anul nou chinezesc, anul nou pe stil vechi. Exista insa si un alt an despre care se vorbeste mai putin in media si anume anul galatic. Conform inteleptilor, pe 26 iulie 2017 am intrat intr-un nou an galatic.

Este vorba de "Anul Semintei de Cristal Galben", o perioada benefica pentru sinergie pozitiva si expansiune, concentrarii asupra evolutiei holistice si descoperirii si manifestarii potentialului nostru divin.

Este un an in care cuvantul de ordine este cooperarea, lucrul in echipa. Este o perioada propice in care sa ne conectam cu propria noastra intelepciune interioara si sa devenim instrumente constiente ale unei ordini superioare. Este momentul propice pentru a ne conecta si a crea impreuna cu membrii comunitatii noastre - fie ca este vorba de orasul in care locuiesti, interese comune, cauze sau domenii de activitate. Aceasta tendinta se manifesta deja in comunitatea autorilor indie din SUA din care fac si eu parte, ai carei membrii ajuta si ofera valoare comunitatii inainte de toate. In Romania, organizatii precum "Let's Do It Romania" sunt un bun exemplu in acest sens. Energia noului an galactic sustine efortul comun prin care mai multe persoane isi unesc talentul, expertiza, cunostintele, efortul.

Citește și:

Culoarea acestui an este galbenul. Galbenul este si culoarea chakrei plexului solar, Manipura, care este centrul nostru de forta, guverneaza stima noastra de sine si actioneaza ca o baterie care stocheaza energia care ne ajuta sa trecem prin momente si perioade dificile. Plexul solar te avertizeaza atunci cand ceva nu este benefic pentru tine sau iti da unda verde. Este fundatia corpului mental, instrumentul prin care te conectezi la energia oamenilor si locurilor.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc