Setari Cookie-uri

Zodiacul felinelor: Afla ce zodie este pisica ta

Trasaturile fiecarei pisicute in parte tine si de semnul zodiacal!

Unele pisicute sunt blande si dragastoase, altele sperioase, muscacioase, rautacioase. Toate aceste trasaturi depind si de semnul zodiacal al felinei. Daca stii precis cand s-a nascut, afla care-i sunt naravurile!

Horoscopul pisicilor

Berbec

horoscopul pisicilor
E o pisica incapatanata, care cu greu raspunde la comenzi. Are tone de energie si, cel putin in primii ani de viata, trebuie sa te joci cu ea ore bune din zi daca vrei sa te lase sa dormi noaptea. Nu ofera multa afectiune, nu-i place sa fie dragalita si nu prea sta in brate, dar e foarte geloasa.

Taur

horoscopul pisicilor Se adapteaza greu daca te muti si uraste din suflet reamenajarea casei sau sa-i dispara vreun obiect preferat. Mananca mult si nu dai gres cu ea daca-i cumperi cele mai sofisticate sortimente de hrana. Nu se lasa, insa, pana nu gusta si din tot ce mananci tu. Intotdeauna are un favorit al casei, de care se ataseaza cel mai tare.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc