Setari Cookie-uri

Horoscopul Fortunei: zodiile care s-au nascut cu o stea norocoasa

Afla daca te numeri printre zodiile care au noroc cu carul!

Am intalnit cu totii acele persoane pe care Universul pare sa le tina mereu in puf. Bat din palme si obtin jobul dorit, castiga concursuri la care participa doar din joaca, nici nu incheie bine o relatie, ca deja pretendentii stau la rand la usa lor, raman fara bani si primesc din senin o prima, ce mai, le merg toate lin, ca pe roate. Sa vedem in ce zodii s-au nascut cei mai mari dintre norocosi!

Cele mai norocoase zodii

Sagetator

cele mai norocoase zodii

Guvernat de planeta Jupiter, a norocului si nascut intr-o zodie de foc, sansele sunt de partea lui in fiecare clipa. Isi asuma riscuri cand e vorba de mize mari, de obiective de anvergura, incununate de cele ma multe ori de nesperat succes. Visurile i se materializeaza, are parte de bogatie si de o ascensiune profesionala ametitoare chiar si pentru el.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc