Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii septembrie pentru toate zodiile

Afla ce au pregatit astrele pentru tine la inceput de toamna!

Horoscop Gemeni septembrie – pastreaza-ti cumpatul!

horoscop gemeni septembrie

Ai grija ce spui si mai ales cui cand te cuprind frustrarile si simti cum ti se urca sangele la cap. Abia dupa jumatatea intervalului reusesti sa te exprimi cu tact, fara sa pui gaz pe foc. Pana atunci, e bine sa eviti orice discutie in contradictoriu. Cand devii nelinistita fara motiv, n-ai stare si te-ai certa cu toata lumea, fa un pic de miscare, aeriseste-te, arde calorii. In privinta sanatatii, zona gatului ti-e un expusa, asa ca redu portiile de inghetata si apa rece cu care te-ai obisnuit in timpul verii. Viata personala poate lua o turnura neasteptata spre finalul lunii, cand alegi sa te pui pe tine pe primul loc, nu de alta, dar prea trage lumea de tine si acasa, si la serviciu!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc