Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii septembrie pentru toate zodiile

Afla ce au pregatit astrele pentru tine la inceput de toamna!

Horoscop septembrie Fecioara – supradoza de energie

horoscop septembrie fecioara

Aglomeratie de planete in semnul tau! In prima parte a lunii traiesti emotii coplesitoare, te simti tulburata din te miri ce motiv si, oricat de organizata esti de obicei, in perioada asta nu te poti concentra la mai nimic, desi energia nu-ti lipseste. Ba din contra, parca ai prea multa si nu stii ce sa faci cu ea. Curajul si dezinvoltura ar putea fi cheia catre o schimbare uimitoare. Astrele te sustin sa avansezi pe toate planurile catre finalul lunii. Un avertisment, totusi: nu te increde in persoane pe care le cunosti de putin timp cand vine vorba de proiecte importante, pe termen lung. Astepta mai intai sa te convingi de intentiile lor. Pot aparea mici disensiuni, dar le depasesti!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc