Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2017

Cum iubesti in prima luna de toamna!

Trairile sufletesti ating cote maxime la inceputul lunii, emotiile pe care le simtim sunt puternice si inexplicabile. Abia spre finalul intervalului devenim mai lucizi si ne analizam la rece sentimentele si deciziile.

Horoscopul dragostei luna septembrie 2017

Horoscop dragoste septembrie Berbec

horoscopul dragostei septembrie berbec foto: ladyphoto, Shutterstock

Tocmai cand simti ca esti pe punctul sa clachezi pe celelalte planuri, financiar sau profesional, faptul ca partenerul de viata e acolo si-ti ofera sprijin neconditionat te remonteaza. Relatia dintre voi e speciala in septembrie, va simtiti mai apropiati ca oricand si astrele favorizeaza o comunicare excelenta. Cel mai probabil va fi o luna de neuitat pentru amandoi, una dintre cele mai frumoase de pana acum. E momentul sa-ti asculti inima cand se ivesc mici conflicte, ca sa le rezolvi pasnic.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc