Setari Cookie-uri

Te-ai nascut pe 2, 11, 20 sau 29? Afla cum te influenteaza data nasterii

Numarul psihic 2 este considerat un numar norocos, apartinand oamenilor perseverenti, diplomati.

Despre cei nascuti pe 11, considerat numar mistic, se spune ca sunt persoane speciale, cu o sensibilitate aparte, inzestrate cu un al saselea simt care le permite sa descifreze de la distanta intentiile false, cat si energia pozitiva sau negativa a oricarei persoane pe care o intalnesc. Intuitia lor nu da gres, iar cand au un presentiment legat de o anumita situatie, se dovedeste de cele mai multe ori justificat. Au nevoie de momente de singuratate ca sa-si refaca resursele interioare si au tendinta sa se izoleze chiar si de cei apropiati.

Numarul psihic 2 este considerat un numar norocos, apartinand oamenilor perseverenti, diplomati, care-si vad de propria viata fara sa-i deranjeze pe altii.

Foto prima pagina: Ron Dale, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc