Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2017

Cum stai cu dragostea in octombrie?

Viata sentimentala este in prim plan inca de la inceputul lunii. Jupiter intra in Scorpion, iar Conjunctia Marte-Venus in semnul Fecioarei leaga dragostea de viata profesionala, deci sa nu te miri daca ti se aprind calcaiele dupa sef sau daca vreun coleg de serviciu iti face ochi dulci. In orice caz, daca esti singura incepi sa simti tot mai pregnant lipsa unui partener si te gandesti serios la o relatie, iar daca esti deja cu cineva, apreciezi tot mai mult partile bune ale vietii in doi. Romantismul este favorizat.

Horoscopul dragostei luna octombrie 2017

Horoscop dragoste octombrie Berbec

horoscopul dragostei octombrie
foto: ladyphoto, Shutterstock

E o perioada in care s-ar putea spune ca se cerne graul de neghina pe plan sentimental pentru Berbeci. Daca esti cu cineva din motive pragmatice, legate de locuinta, de bani, de locul de munca, lucrurile s-ar putea sa se zguduie din temelii si chiar sa se darame. La fel, daca ai adunat prea multe nemultumiri legate de partener. Dar cuplurile care se iubesc cu adevarat par sa se inteleaga mai bine ca oricand. Relatiile sincere se sudeaza, iar in doi gasiti raspuns la orice intrebare.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc