Setari Cookie-uri

Te-ai nascut pe 6, 15 sau 24? Afla cum te influenteaza data nasterii

Daca ai numarul psihic 6 esti indragostita de frumos, iar linistea si pacea sunt cele dupa care tanjesti toata viata.

Linistea si pacea sunt cele dupa care tanjesti in viata. Faci orice ca sa alungi cat mai repede tensiunile care plutesc in aer.

Esti secretoasa si nu vorbesti deschis decat cu familia si cu prietenii buni, in care ai incredere. In schimb, ti-e foarte usor sa citesti secretele pe care altii le ascund de tine. Cand esti confidenta cuiva, poate avea in tine incredere deplina. Promisiunile ti le respecti intotdeauna pana la capat.

De parinti esti foarte atasata si nu te distantezi de ei nici cand ajungi la casa ta. Faci orice ca sa fii langa ei cand au nevoie de o mana de ajutor. Iubitul tau este un rasfatat, inconjurat de afectiune, protejat ca un copil. La inceputul relatiei esti emotiva si iti ascunzi sentimentele in spatele unui zambet jucaus si inocent, dar odata ce-ti doresti pe cineva, n-are nicio sansa in fata frumusetii si a farmecelor tale. Ca sotie, nu esti impunatoare, certareata sau exigenta. Cauti armonia si esti dispusa la compromisuri, dar uneori temperamentala.

Citește și:

Foto prima pagina: Somjork, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc