Setari Cookie-uri

Te-ai nascut pe 7, 16 sau 25? Afla cum te influenteaza data nasterii

Persoanele cu numarul psihic 7 sunt foarte religioase sau inclinate catre magie, vrajitorie, hipnoza si alte practici mai presus de intelegerea multora.

Te exprimi cu usurinta si te pricepi foarte bine la strategii si planuri. Devii populara fara sa faci mare efort si ii convingi pe ceilalti sa te urmeze si sa te sustina.

In dragoste esti timida si romantica, fragila aparent. Niciun barbat nu te va uita usor.

Sensibilitatea ta iese la iveala in special cand vine vorba de cei neajutorati, pe care ii ajuti cu toata bucuria. Ai un suflet bun si esti vocea celor care nu se pot apara singuri.

Persoanele cu numarul psihic 7 sunt foarte religioase sau inclinate catre magie, vrajitorie, hipnoza si alte practici mai presus de intelegerea multora. Te atrag stiintele oculte, meditatia, adori misterul si esti dependenta de el. Talentata, poti deveni artista, scriitoare sau poeta renumita. Trebuie sa ai grija sa nu te refugiezi in bautura sau alte substante euforizante care creeaza dependenta.

Citește și:

Foto prima pagina: Gts, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc