Setari Cookie-uri

Te-ai nascut pe 8, 17 sau 26? Afla cum te influenteaza data nasterii

Numarul psihic 8 este unul de bun augur, cu multe semnificatii pozitive.

Adunand cifrele care-ti alcatuiesc ziua nasterii si reducandu-le la una singura, rezulta Numarul Psihic 8. Denumit astfel de numerologi, isi pune amprenta asupra ta si te influenteaza pe tot parcursul vietii.

Daca ai numarul psihic 8 te guverneaza planeta Saturn

numarul psihic foto: WhiteBarbie, Shutterstock

Numarul tau e unul de bun augur, cu multe semnificatii pozitive. Ai incredere in tine, esti hotarata cand iti doresti ceva si nu te indoiesti ca meriti lucrurile pentru care lupti. Poate tocmai de aceea le castigi cu usurinta.

Iti place sa te invalui intr-o aura enigmatica. Misterul te face atragatoare in ochii persoanelor de sex opus, dar prietenii si rudele nu stiu intotdeauna sa-ti interpreteze gesturile si tacerile. Te poti face prost inteleasa daca nu iti exprimi gandurile si sentimentele in mod explicit.

Pari detasata si nepasatoare, dar in realitate ai face orice pentru putinii apropiati pe care-i ai. Cand comunici, o faci cu sinceritate. Totusi, preferi sa nu te bazezi pe nimeni si sa te descurci de una singura in viata, indiferent de dificultatea proiectului asumat.

Citește și:

Nu te feresti de munca si accepti sarcini oricat de dificile, de pe urma carora castigurile financiare sunt satisfacatoare, dar chiar si asa ti-e greu sa faci economii in tinerete, pentru ca esti cheltuitoare si generoasa. Pe plan financiar te simti multumita abia in a doua jumatate a vietii.

Pentru ca esti pretentioasa, critica si ai standarde greu de atins, nu-ti gasesti usori fericirea in viata de cuplu. Cauti mult pana gasesti barbatul care sa corespunda criteriilor tale. Nu esti foarte comunicativa si nu de putine ori te simti singura, neinteleasa.

Esti imprevizibila. Surprinzi pe toata lumea cu deciziile tale si de cele mai multe ori nimeni nu banuieste care-ti va fi urmatorul pas.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc