Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2017

Afla cum stai cu dragostea in luna cadourilor!

horoscopul dragostei decembrie 2017 foto: StudioSmart, Shutterstock

E o perioada in care simtim nevoia sa ne eliberam de constrangerile sentimentale. Vrem sa facem tot ce ne distreaza si ne bucura sufletul fara sa ni se puna oprelisti, fara sa dam explicatii, de aici riscul de a incheia relatiile care ne incorseteaza. Suntem sensibili si usor de ranit in prima parte a lunii, dar revenim la sentimente mai bune spre final. Tocmai de aceea, deciziile radicale e bine sa nu le luam inainte de Craciun.

Horoscopul dragostei in luna decembrie 2017

Horoscop dragoste decembrie Berbec

horoscopul dragostei foto: ladyphoto, Shutterstock

Esti pornita sa pui punct relatiei care scartaie de ceva vreme. Pune intrebari si nu te grabi sa primesti raspunsuri. Daca ai rabdare si explici lucrurile cu calm, se pot rezolva fara nicio despartire, ba dimpotriva, puteti descoperi ca sunteti dispusi la compromisuri de care nici nu va credeati capabili, in numele iubirii. Putina maturitate este tot ce ai nevoie ca sa gasesti solutii favorabile de ambele parti. Spre sfarsitul lunii, redescoperiti atractia irezistibila care v-a unit la inceputul relatiei.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc