Setari Cookie-uri

Astrologie: TOP 4 zodii cu cea mai fina intuitie

Semnele zodiacale cu cea mai buna intuitie.

Scorpion

zodii intuitive

Citesti gandurile, gesturile si te prinzi imediat de intentiile bune (sau nu) ale unei persoane. Greu isi poate ascunde cineva adevaratul caracter in fata ta. Poate tocmai de aceea nu ai prieteni multi. Legatura ta extrem de stransa cu lumea extrasenzoriala se manifesta si in timpul somnului, prin intermediul viselor premonitorii. Esti convinsa ca visele au semnificatii profunde si se intampla sa te culci ingrijorata, coplesita de mii de ganduri si sa te trezesti dimineata cu mintea limpede, stiind, pur si simplu, ce ai de facut in continuare. Nu-ti neglijezi niciodata presentimentele si esti in stare sa iti schimbi programul, sa anulezi intalniri sau sa amani iesiri in functie de ce-ti spune instinctul. De asemenea, percepi cu usurinta energia celor din jur. Daca instinctiv nu-ti place o persoana atunci cand o cunosti, e putin probabil sa-ti schimbi impresia mai tarziu.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc