Setari Cookie-uri

Astrologie: 3 trasaturi fermecatoare ale fiecarei zodii

Caracteristicile dominante ale fiecarei zodii!

Liste nesfarsite de calitati si defecte ale fiecarei zodii se gasesc pretutindeni. Insa cu ce ramane in minte o persoana cand te intalneste, cum iti cuceresti prietenii, colegii, iubitul, care sunt cele mai importante si dominante insusiri ale tale, de care toti isi amintesc cu drag?

Trasaturile care te fac de neuitat in functie de zodie

Berbec

trasaturi zodie

  • Doza de nebunie – cand vrei un lucru, nimic nu te poate opri; curajul tau e uneori frate cu nebunia, dar cei care te cunosc il considera adorabil.
  • Spontaneitatea – nimeni nu stie precis care-i urmatoarea ta miscare, iar viteza de reactie si modul in care ii motivezi pe ceilalti tine de farmecul tau personal.
  • Sinceritatea - spui intotdeauna ce gandesti, fara ascunzisuri, cu inocenta unui copil.

Taur

trasaturi zodie foto: Poznyakov, Shutterstock

  • Fidelitatea – devotamentul fata de familie, de partenerii de viata si de afaceri, de prieteni si colegi este un mare plus al Taurilor.
  • Rafinamentul – apreciezi lucrurile de calitate, care sa incante privirile si simturile. Toti te cunosc drept o persoana cu bun gust desavarsit.
  • Simtul practic – Taurii stiu sa se orienteze, fac alegeri laudabile si eficiente.

Gemeni

trasaturi zodie

Citește și:
  • Creativitatea – comunici excelent si te exprimi in cele mai creative moduri, asa ca monotonia nu exista in prezenta ta.
  • Deschiderea – asculti fara sa judeci si ii accepti pe cei care gandesc altfel decat tine, o calitate pe care putini o au.
  • Curiozitatea - iti place sa incerci lucruri noi si gasesti ceva amuzant in orice situatie. Esti partenera de joaca perfecta!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc