Setari Cookie-uri

Scrisul te poate da de gol!

Sunt convinsa ca stiati ca scrisul va poate da de gol, dezvaluindu-va personalitatea, emotiile sau temerile. In continuare, Kudika va invita intr-o calatorie prin minunata si fascinanta lume a literelor si a semnificatiei acestora. Asa ca ia o foaie de hartie, scrie cateva randuri si analizeaza-ti singura forma scrisului.


Scrisul mediu
este caracteristica persoanelor metodice si echilibrate cu o minte sanatoasa. Sunt mai potrivite in afaceri decat in acordarea unor servicii. Au capacitatea de a retine mai rapid si se pot descurca mai usor, desi pot avea deficiente educationale.

litere Scris mare: cei care scriu in acest fel au o minte activa. Oamenii cu acet tip de scris sunt afectuosi, de incredere si ii pot influenta pe cei din jur. Foarte vorbareti, daca se concentreaza mai mult asupra propriilor actiuni, pot excela usor.

Scris foarte mare: Acesti oameni se simt importanti. Nu pot suporta criticile, de aceea au succes intotdeauna.

Scrisul constant, cu litere de aceeasi marime este indicatorul unei minti metodice.

Daca liniile sunt drepte, persoana are multa vointa. Daca sunt perfect drepte, persona poate fi chiar rigida. Daca sunt putin neregulate, persoana are aptitudini in mai multe domenii sau are capacitatea de a le percepe.

Panta descrescatoare indica un punct de vedere mai pesimist iar persoanele sunt descurajate usor. Daca scrisul are o tenta accentuata in jos, atunci trebuie sa fie atente deoarece pot fi naive. Pot atrage simpatia celor din jur prin afisarea acetor incapacitati. Daca o persoana nu arata bine si scrisul are o pnata abrupta in jos, acest fapt trebuie luat drept avertisment.

Oamenii care scriu in panta crescatoare sunt ambitiosi. Sunt, de asemena optimisti. Daca scrisul are o panta ridicata, probabil pot vorbi mult, pot avea prea multa incredere. Daca panta este putin indreptata in sus, atunci e un semn bun. Daca este foarte abrupta, calitatile pot fi exagerate.

Daca liniile o iau in sus si sunt neregulate dar numai spre sfarsitul propozitiei, in special in josul paginii, indica o personalitate puternica. Asemenea oameni sunt curajosi pana la exagerare.

Linii „cazatoare”: Daca la sfarsitul unei linii si in josul paginii liniile se indreapta in jos, inseamna ca persoana se supara repede si se ingrijoreaza usor. Este slaba si predispusa la stres.

Linile care coboara in mijloc si se ridica spre sfarsit indica o delasare fata de munca. Acest tip de persoane incep activitati fara tragere de inima, fara nici un scop. Mai tarziu devin entuziaste si termina cu bine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc