Tu reusesti sa impresionezi placut oamenii din prima clipa, sau dimpotriva?

Berbec - Pui oamenii pe fuga

prima impresie

Astrologie: Weekendul perfect in functie de zodie

Ca atragi atentia asupra ta, nu poate contesta nimeni. Insa felul in care tii sa iesi in evidenta sperie pe cine nu te cunoaste. Orgoliul si impulsivitatea te fac sa pari un mic diavol tazmanian pe care e mai bine sa-l ocolesti, decat sa incerci sa-l imblanzesti. Practic, ai face orice ca sa fii remarcata, dar nu mereu intr-un mod placut.

Fecioara - Ai un aer de superioritate

prima impresie

La prima vedere, nu te intereseaza decat lucrurile practice, munca, rezultatele concrete. Nu stai la discutii cu nimeni, nu negociezi si nu pari a sti de gluma. Ai un aer de superioritate care tine lumea la distanta, esti mereu critica si foarte pretentioasa. Ceea ce tu consideri politete fireasca, pentru altii poate parea anost sau chiar deranjant.

Capricorn - Esti prea serioasa

prima impresie

Esti prea serioasa si pare cam greu sa-ti distraga cineva atentia de la ceea ce faci sau sa intre in vorba cu tine. Ceilalti te pot percepe drept ingamfata si cu nasul pe sus. Fara sa vrei sau sa-ti dai seama, detasarea ta este perceputa adesea drept o atitudine respingatoare. Nu iti arati emotiile si lumea se teme sa te deranjeze, asa ca te evita.

Rac - poti sa pari superficiala

prima impresie

Vorbesti foarte mult despre propria persoana, despre ceea ce te supara sau te deranjeaza si astfel poti sa pari superficiala, interesata doar de lumea ta si de problemele tale. In plus, esti adesea trista si pesimista, lasand impresia ca nu te poti relaxa, cu adevarat, niciodata. Sensibilitatea excesiva este cea care-ti poate indeparta potentialii prieteni sau admiratori.

Foto prima pagina: By LightField Studios, Shutterstock

Astrologie: Cadouri potrivite in functie de zodie

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc