Astrologie: 4 zodii care stiu sa cedeze intr-o relatie

Astrologie: 4 zodii care stiu sa cedeze intr-o relatie

In vreme ce unii aleg libertatea si nu concep sa dea explicatii sau sa se schimbe catusi de putin, altii ar face orice ca sa-si vada partenerul fericit.

Balanta

compromisuri

Consideri compromisul o parte fireasca a relatiei, atata timp cat vine din partea ambilor membri ai cuplului. Mereu calma, ceri si oferti totul cu o blandete dezarmanta. Nu esti de acord sa cedezi numai tu, dar un partener care face eforturi vizibile ca sa te multumeasca isi castiga dreptul de a-ti cere la randul lui mici concesii, pe care le faci cu draga inima si cu zambetul pe buze. Daca exista echilibru si armonie, pentru tine totul este perfect.

Fecioara

compromisuri

Se stie ca nu te dai in vant dupa schimbari. Tocmai de aceea, se intampla sa ramai singura foarte multa vreme, tu cu tabieturile tale, fara un partener care sa te scoata din zona de confort. Dar cand intalnesti barbatul potrivit, totul se schimba. Te mulezi dupa dorintele si obiceiurile lui, iti schimbi rutina astfel incat sa va completati cat mai bine si sa nu fiti o pierdica unul pentru celalalt. Reusesti mereu sa gasesti calea de mijloc, cea mai practica si eficienta pentru amandoi.

Foto prima pagina: By Dasha Petrenko, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri