Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii IANUARIE 2019 pentru toate zodiile

Din 1 ianuarie, Marte in Berbec, semnul lui de domiciliu, ne aduce dinamism si curaj, in 5 ianuarie intra Mercur in Capricorn, cu un imbold de a comunica scurt si la obiect, iar Venus in Sagetator ne aduce spirit de initiativa si speranta in reusita relatiilor de iubire care merita, cu adevarat, o sansa.

In plan psihologic, asociem luna ianuarie cu ideea de inceput, cu sansa de a evolua, de a ne transforma, de a obtine lucrurile pe care ni le dorim. Complice cu dorintele noastre, evenimentele astrale din aceasta perioada sustin schimbarea, ne indeamna sa ne adunam fortele si sa trecem la fapte, astfel ca avem sansa sa ne vedem planurile cu un pas mai aproape de a deveni realitate.

Horoscop ianuarie 2019: avem parte de doua eclipse

Avem parte de doua eclipse, una partiala de Soare, pe 6 ianuarie, in Capricorn si una totala, de Luna, in Leu, pe 21 ianuarie, care ne provoaca sa ne organizam mai bine gandurile, prioritatile, dar si familia, relatiile cu colegii si prietenii. Din 1 ianuarie, Marte in Berbec, semnul lui de domiciliu, ne aduce dinamism si curaj, in 5 ianuarie intra Mercur in Capricorn, cu un imbold de a comunica scurt si la obiect, iar Venus in Sagetator ne aduce spirit de initiativa si speranta in reusita relatiilor de iubire care merita, cu adevarat, o sansa.

Citește și:

Horoscopul lunii ianuarie 2019 pentru Berbec – energie si curaj

Marte intra in Berbec chiar la data de 1 ianuarie si iti potenteaza trasaturile native. Ai curaj, energie si ai vrea, daca s-ar putea, sa faci o mie de lucruri in acelasi timp. In primele zile ale lunii Uranus retrograd la tine-n semn te face sa reevaluezi anumite contexte, personale sau profesionale, insa cu o atitudine senina, curajoasa. La serviciu, reusesti sa iesi in evidenta, iar in cuplu, partenerul face toate eforturile ca lucrurile sa mearga bine. Totusi, agitatia interioara, iritabilitatea si excesele de tot felul iti pot da dureri de cap, in special in prima parte a lunii. Relaxeaza-te, dormi mai mult si foloseste o lampa de aromaterapie cu uleiuri esentiale in camera in care te odihnesti.

Horoscopul lunii ianuarie 2019 pentru Taur – iei lucrurile usor

Inceputul anului pare ca te ia pe sus si orice responsabilitate noua te face sa te simti agasata. Chiar daca toata lumea revine la munca, tie ti-ar prinde bine cateva zile in plus de odihna si relaxare, poate chiar o scurta excursie. Te inveselesc vesti bune legate de bani. Poti primi o suma frumusica sau partenerul de cuplu te poate surprinde cu un castig neasteptat, care pica la fix, tocmai cand se terminau rezervele. In ianuarie sanatatea ta e vulnerabila, nu numai din cauza noptilor pierdute si a lipsei cumpatarii culinare, ci si pentru ca nu prea te-ai protejat in ultima vreme. Fa bai fierbinti in fiecare seara, bea ceaiuri, sucuri naturale, iar cand parasesti confortul locuintei, imbraca-te gros!

Citește și:

Horoscopul lunii ianuarie 2019 pentru Gemeni – grijile vin si pleaca

In prima parte a lunii latura sentimentala e cea care te domina. Primesti si oferi dovezi de iubire. Te cuprinde insa un soi de angoasa in privinta perspectivelor profesionale sau banesti. Poate urma o perioada de suprasolicitare autoimpusa: te gandesti la solutii, cauti alternative pentru a ajunge la zi cu platile, cu obligatiile financiare. Mizeaza pe maleabilitate si nu ezita sa faci schimbari, sa te implici in noi colaborari promitatoare. Oportunitati exista, iar mintea iti merge brici spre finalul lunii, dupa eclipsa. Pentru sanatate, fa exercitii de stretching si ia, preventiv, un supliment de vitamina D sau de colagen, altfel poti avea probleme cu articulatiile!

Previziunile lunii ianuarie 2019 pentru zodia Rac – iti faci ordine in viata

In jurul datei de 6 ianuarie, te simti tulburata emotional, nesigura, dar si dornica de schimbari. Nu mai esti dispusa la concesii si nu treci cu vederea cand altii profita de gerozitatea si de timpul tau. E un moment prielnic pentru a lasa in urma ceea ce nu iti face bine, de a te desprinde din prietenii si parteneriate care nu functioneaza. In a doua jumatate a lunii iti recapeti increderea, concentrarea, ambitia si ai numai de castigat, mai ales la serviciu. Nu-ti pierde timpul cu vorbe, ci actioneaza dupa cum simti ca e mai bine. Detaseaza-te de situatiile negative, delecteaza-te cu activitati care te relaxeaza si te bucura si ai grija la dieta, fiindca ai tendinta sa te recompensezi cu multe dulciuri!

Citește și:

Previziuni ianuarie 2019 pentru zodia Leu – mici schimbari benefice

La serviciu nu esti deloc menajata si nu-ti poti permite sa fii cu capul in nori. Ai de lucru cu documente si cifre importante, plus ca sunt sanse sa primesti responsabilitati sau functii noi. Vestile sunt bune si castigurile, mari! Sfat: incearca sa aplanezi din start orice conflict care se poate naste la locul de munca, chiar daca nu te vizeaza direct. In plan personal, ai de facut unele alegeri nu tocmai confortabile, iar in privinta sanatatii, efectele programului haotic de final si inceput de an isi spun cuvantul si te forteaza sa renunti la obiceiurile alimentare proaste. Macar pentru o vreme, poate fi necesar sa te imprietenesti cu fructele si legumele si sa scoti carnea din meniu!

Horoscop ianuarie 2019 pentru zodia Fecioara – cine cauta, gaseste

Munca e buna si folositoare, dar nu si daca te epuizezi chiar de la inceput de an! Acolo unde responsabilitatile te impanzesc si te depasesc de luni de zile, e cazul sa iei in calcul schimbarea locului de munca. Nu te teme de noutate si ai incredere in sansa ta! Pana la finalul, poti obtine un job fara stres si cu pasiune. Deocamdata, directioneaza-ti energia catre lucrurile dragi sufletului tau. Profita de fiecare moment liber acasa, ocupa-te mai mult de felul cum arati sau de schimbarile pe care ti le doresti in locuinta. Ca sa-ti regasesti echilibrul, practica yoga cu regularitate si asteapta ultima saptamana din ianuarie, cand toate lucrurile se limpezesc.

Citește și:

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Balanta – mai multa organizare

In prima luna din an familia e in prim-plan. Poate fi nevoie de o schimbare de prioritati, astfel incat sa fie toata lumea luata in calcul si multumita. Nu lipsesc discutiile in contradictoriu si nelinistile, totusi iti faci prea multe griji pentru putin. Atitudinea castigatoare este una detasata, iar spiritul de gluma te poate scoate nesifonata. La munca lucrurile decurg lin, fara probleme, mai ales pentru Balantele care fac ceea ce le place. Daca starea de sanatate te pune pe ganduri, cel mai probabil e vorba numai de mici neplaceri trecatoare. Odihneste-te si, daca te simti in continuare lipsita de vlaga, apuca-te serios de un program complex de sport si nutritie, recomandat de un specialist.

Horoscopul lunii ianuarie pentru Scorpion – lasa de la tine!

Te simti in forma si vrei sa profiti din plin. Lucrezi mult, recuperezi tot ce-ai lasat neterminat, dar mai mult vei avea de recuperat in relatia cu sefii si colegii, daca au existat neintelegeri si conflicte anul trecut. Nu ajunge sa te cufunzi in documente, trebuie sa se vada bunavointa si dorinta de cooperare, sa lasi putin de la tine si sa-ti schimbi atitudinea. Indiferent ca e vorba de relatii de serviciu sau de cele cu persoana iubita, cu parintii sau rudele, ai grija la modul de exprimare: nu lasa loc de interpretari si adopta o atitudine pozitiva, relaxata. In privinta sanatatii, te poate paste o raceala zdravana sau o sinuzita, daca iesi din casa imbracata neadecvat temperaturii de afara.

Citește și:

Horoscopul lunii ianuarie 2019 pentru Sagetator – graba strica treaba

Venus la tine-n semn iti aduce dorinta de nou, de frumos, chef de iubire si de distractie. Esti bine-dispusa, cu zambetul pe buze si seducatoare. In preajma eclipsei din 21 simti nevoia sa vorbesti despre ceea ce simti si sa primesti ceea ce-ti doresti. Lipsa de rabdare si nervozitatea sunt singurele care-ti pun bete in roate, atat in relatia de cuplu, cat si la serviciu. Vrei totul de pe o zi pe alta, ceea ce nu se prea poate. Ai nevoie de un strop de diplomatie si de mai multa organizare. Foarte important este sa nu exagerezi cu paharele de vin care te destind seara acasa si nici cu mesele copioase. Cumpatarea este prioritatea ta la inceput de an.

Previziuni ianuarie 2019 pentru zodia Capricorn – planuri si calcule

In data de 5, Mercur intra in semnul tau si iti accentueaza pragmatismul, nevoia de duce la bun sfarsit lucrurile pe care le-ai amanat sau pe care nu stiai cum sa le demarezi. Prezenta Soarelui in semnul tau, pana pe data de 20, apoi eclipsa din data de 21 iti aduc noutati, oportunitati si energie pentru a-ti reface viata. Pentru tine, luna ianuarie este una excelenta, in care iti merge mai bine decat speri si totul se aranjeaza favorabil. Oricare ar fi domeniile care lasa de dorit, acum este momentul sa schimbi macazul si sa iei initiativa. Va trebui sa nu exagerezi cu cerintele si sa intelegi ca nu toti au verva ta. Incearca sa accepti sau macar sa tolerezi si alte puncte de vedere.

Citește și:

Horoscopul lunii ianuarie 2019 pentru Varsator – perspective indraznete

Luna ianuarie este pentru tine una plina de evenimente, propuneri, dorinte. Dupa data de 20, Soarele in semnul tau iti aduce dorinta de transformare, de evolutie, de implicare in activitati noi, care te pasioneaza si pe care le faci cu placere. Pe 24, intra si Mercur la tine-n semn, de unde o usurinta extraordinara in comunicare si, mai ales, idei bune, chiar extraordinare, pe care e bine sa nu le treci cu vederea. Daca anul trecut ai avut un program de odihna deficitar si un regim alimentar haotic, in 2019 va trebui sa schimbi lucrul asta, inca din ianuarie. Un program cu ore fixe de masa si de culcare ti-ar fi de folos pe termen lung. Priveste cu incredere spre viitor!

Horoscop ianuarie 2019 Pesti – randament neasteptat

Desi esti romantica si visatoare prin excelenta, eclipsa din data de 6 te readuce cu picioarele pe pamant pentru o vreme si te determina sa te organizezi mai bine. Iti stabilesti obiective si termene concrete si esti hotarata sa le respecti. La serviciu poate urma o perioada cu mai multa munca, dar nici recompensele nu vor lipsi, ceea ce te multumeste si te motiveaza. Pe plan personal, poti primi de la un bun prieten o invitatie sau o propunere la care nu te-ai fi asteptat. Nelinistea interioara iti creeaza oarece disconfort, mai ales pe timpul noptii, in privinta somnului, dar e o stare trecatoare, pe care o poti combate cu simple tehnici de meditatie si reglare a pulsului.

Foto by magic pictures via Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc