Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche in functie de zodie

Afla cum si daca te transformi, in functie de zodie, atunci cand iti intalnesti sufletul pereche!

Balanta

sufletul pereche

Esti fermecatoare, dar nehotarata, asa ca, pana se aprinde flacara adevarata, nu-ti lipsesc iubitii si ai parte de aventuri pline de pasiune. Te va cuceri iremediabil acel barbat care se muleaza pe dorintele tale, care te sustine si te intelege indiferent de context, care te vede ca pe o fiinta magica, perfecta, ireala.

Atunci cand iti gasesti cu adevarat sufletul-pereche: simti ca il cunosti de-o viata, devii mai romantica decat ai fost vreodata si ii dezvalui cele mai ascunse secrete ale tale.

Scorpion

sufletul pereche

Natura ta senzuala, misterioasa si profunda te face sa traiesti intens orice poveste de iubire. Intr-un final alegi acel partener compatibil nu doar pe plan intim, dar cu care poti purta conversatii interesante si care iti impartaseste viziunea despre viata, care te poarta de la suferinta la extaz.

Atunci cand iti gasesti cu adevarat sufletul-pereche: simti dragostea in fiecare celula si, daca ai putea, ai vrea sa-l asimilezi cu totul pe omul iubit; iti pui fericirea in mainile acelei persoane, iar gandul despartirii te sperie ca nimic altceva.

Citește și:

Sagetator

sufletul pereche

Greu te legi de cineva, pentru ca iubesti prea mult libertatea. Statornicia ta in sentimente o va castiga doar acel barbat care poate sa te impresioneze, sa te invete lucruri noi, sa te faca sa razi ca un copil, dar sa-ti lase tie controlul si initiativa.

Atunci cand iti gasesti cu adevarat sufletul-pereche: il vezi parte din toate planurile, calatoriile, proiectele tale si nu te mai intereseaza independenta ta mai presus de orice.

Capricorn

sufletul pereche

Capricornii sunt foarte zgarciti in privinta sentimentelor profunde, pe care le daruiesc numai dupa lungi perioade de probe, retinerei si prudenta. Iti cucereste inima doar barbatul matur, serios, reponsabil care iti ofera certitudini si iti alunga temerile.

Atunci cand iti gasesti cu adevarat sufletul-pereche: poate pentru prima data-n viata te lasi dusa de val, te fastacesti, te simti coplesita de emotii, dar mai hotarata ca oricand sa nu renunti la acest sentiment.

Citește și:

Varsator

sufletul pereche

Nu de putine ori Varsatorii constata de-a lungul unei relatii ca iubirea a palit sau ca nu era, de fapt, iubire, ci prietenie dusa prea departe sau atractie si nimic mai mult. Te cucereste barbatul altfel decat majoritatea, cel care iti accepta independenta, care stie sa te surprinda si sa-ti fie complice.

Atunci cand iti gasesti cu adevarat sufletul-pereche: faci compromisuri pe care altfel nici nu le-ai lua in calcul, dar fara sa renunti la spatiul tau personal si la doza de nebunie.

Pesti

sufletul pereche

Cand intalnesti pe cineva capabil sa-ti ofere toata afectiunea si tandretea dupa care tanjesti, conexiunea dintre voi devine extrem de profunda si intima. Cedezi in fata barbatului sensibil care nu se teme sa iubeasca si sa se lase iubit.

Atunci cand iti gasesti cu adevarat sufletul-pereche: empatizezi total cu acea persoana si comunici cu ea chiar si numai din priviri; o vezi drept perfectiunea intruchipata si o visezi cu ochii deschisi.

Citește și:

foto zodii: By IVASHstudio, Shutterstock

Foto main share: By Cristian Perez Cortes, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc