Setari Cookie-uri

Te iubesc, dar pana cand? Ce nu poti ierta in functie de zodie

Tu pana cand lupti pentru iubire?

Balanta – pana cand imi strici echilibrul

zodii iubire

O Balanta nu poate rezista multa vreme in prezenta unui partener irascibil, mereu nemultumit sau pus pe cearta. Oricat de indragostita ar fi, Balanta va alege intotdeauna linistea, nu razboiul.

Scorpion – pana cand incepi sa ai secrete

pana cand lupti pentru iubire

Scorpionii nu suporta sa le ascunzi nimic. O astfel de greseala atrage dupa sine mii de suspiciuni si multa suferinta, imposibil de depasit de acesti nativi care simt imediat orice minciuna ca pe sfarsitul lumii.

Sagetator – pana cand imi furi bucuria

zodii iubire

Se stie despre Sagetatori ca sunt una dintre cele mai optimiste zodii. Iubirea pentru o persoana pesimista, care gandeste negativ si ii descurajeaza din initiativele lor nu poate supravietui prea mult.

Capricorn – pana cand imi iei ultima speranta

zodii iubire

Conservatori si traditionalisti, Capricornii nu renunta usor la iubire. Daca ajung sa puna punct unei relatii, este pentru ca partenerul lor nu se mai implica si nu face niciun efort ca lucrurile sa mearga mai bine.

Citește și:

Varsator – pana cand incepi sa ma controlezi

zodii iubire

Aceasta zodie care adora libertatea nu-ti va ierta niciodata tentativa de a o inchide intr-o colivie, chiar daca faci asta pentru ca o iubesti. Fii altfel decat ceilalti, ai incredere deplina in ea daca vrei sa o pastrezi.

Pesti – pana cand imi alungi visurile

zodii iubire

Pentru Pesti este esential sa aiba un partener alaturi de care sa se poata exprima in voie, sa poata visa cu ochii deschisi. Daca ii certi si sa ii aduci mereu cu picioarele pe pamant, le tai aripile si ucizi iubirea.

foto zodii: ladyphoto, Shutterstock

Foto: By Banana Oil, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc