Setari Cookie-uri

Iubiri rupte din basme: perechi de zodii care se potrivesc excelent

Perechi de zodii perfect compatibile!

Rac – Capricorn

zodii compatibile

In cazul lor, contrariile se atrag. Au ce invata unul de la altul si se completeaza minunat, desi uneori Racul este prea sensibil si plangacios pentru traditionalistul si constantul Capricorn. Insa tactul si empatia Racului reusesc repede sa imblanzeasca distantul Capricorn, caruia nu-i este usor sa-si deschida sufletul. In prezenta Racului nici nu este nevoie sa o faca, pentru ca aceasta zodie de apa isi gaseste singura calea direct catre tainitele inimii, unde se cuibareste pentru totdeauna. Vor pune mare pret pe familie, care ii apropie si le consolideaza atasamentul.

Leu – Balanta

zodii compatibile

Gingasia si dorinta de a lupta pentru dreptate a Balantei impresioneaza Leul, care simte nevoia s-o protejeze, s-o faca sa se simta cea mai iubita si rasfatata. Pur si simplu, Leul ramane fara aparare in fata farmecului acestui semn de aer. Se spune ca si din punct de vedere intim atractia lor este irezistibila, astfel ca greu se dezlipesc unul de altul odata ce s-au intalnit. Leului ii place sa fie in centrul atentie, iar Balanta este si ea foarte sociabila, mereu zambitoare, astfel ca isi satisfac reciproc egourile si se bucura de un drum in doi echilibrat si armonios.

Citește și:

Gemeni – Varsator

zodii compatibile

Relatia acestor doua zodii de aer poate porni de la o atractie fizica puternica, amplificata de discutiile spumoase, pe care amandoua le savureaza din plin. Ambii adora libertatea, aventura, noul, provocarea. Sunt inainte de toate prieteni, se inteleg si isi sustin ideile, oricat ar parea de nerealiste sau de nebunesti. Fiecare are initiative si dorinte care nu lasa loc pentru blazare sau rutina plictisitoare. Surprizele pe care si le fac unul altuia sunt dintre cele mai frumoase, la fel si viata lor impreuna: aproape fara de cusur.

foto zodii: Tatyana Prokofieva, Shutterstock

Foto main: By FXQuadro, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc