Setari Cookie-uri

Astrologie: Verbul dominant al zodiei tale

Iata care este cel mai puternic verb caracteristic semnului tau!

Balanta – a echilibra

Se spune despre Balanta ca aduce pace si echilibru prin simpla ei prezenta. Diplomata, ea reuseste ca niciun alt semn zodiacal sa linisteasca apele tulburi. Acest semn altruist si generos, cu spirit pacifist, simbolizeaza prin excelenta armonia si justetea.

Scorpion - a dori

Scorpionii sunt dominati de pasiunile lor. Foarte mandri si dinamici, idealisti si ambitiosi, cand isi doresc ceva sau pe cineva, toate actiunile lor sunt menite sa posede acel lucru. Una dintre cele mai senzuale si magnetice zodii, Scorpionii isi implinesc, de regula, dorintele.

Sagetator – a vedea

Sagetatorii isi doresc sa perceapa, sa cunoasca, sa stie cat mai multe lucruri. Pentru ei este foarte important sa exploreze, cu ochii mintii, dar si cu toate simturile. Cu o istetime extraordinara, acesti nativi vad dincolo de aparente si adora provocarile, aventurile, calatoriile.

Citește și:

Capricorn – a folosi

Capricornul este una dintre cele mi practice zodii. Acesti nativi vor sa stie utilitatea fiecarui lucru, a fiecarei persoane si a fiecarei relatii. Nu inseamna ca sunt materialisti in sensul rau al cuvantului, dar tin sa foloseasca la maximum toate resursele de care dispun.

Varsator – a sti

A cunoaste este vital pentru un Varsator. Cu cat stie mai multe lucruri, cu atat multumirea de sine a acestui semn zodiacal este mai mare Necunoscutele il intriga, iar misterele se cer dezlegate. Varsatorii vor sa invete in permanenta, sa surprinda si sa fie surprinsi.

Pesti – a crede

Pestii sunt printre cele mai credincioase si inclinate spre spiritualitate dintre zodii. Ei cred cu putere in iubire, in dreptate, in Dumnezeu, in oameni, in visurile lor. Se bucura de o intuitie extraordinara si iau in serios semnele inexplicabile pe care le primesc din Univers.

Citește și:

Foto: By Khomenko Maryna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc