Setari Cookie-uri

Temperamente si destin in functie de zodiacul evreiesc

Astrologia evreiasca este orientata nu numai asupra evenimentelor, dar si asupra sufletului unei persoane.Sufletul devine asadar cheia prin care se deschide adevarata personalitate a unei persoane si fiecare persoana in parte se straduieste sa integreze fizicul, mentalul si emotionalul in spiritual. Zodiacul Evreiesc este un zodiac cu traditie care se calculeaza in functie de luna in care s-a nascut fiecare. Iata asadar care sunt lunile calendarului evreiesc, semnificatiile acestora si trasaturile spirituale ce sunt asociate fiecarui nativ

Tammuz este asociata cu intervalul dintre iunie si iulie. Aceasta luna se afla sub semnul literei chet (ch) care inseamna frica. Marea provocare a acestei perioade presupune utilizarea tuturor facultatilor de gandire, comunicare sau actiune astfel incat sa-ti depasesti frica si sa te feresti de situatiile nefaste care iti blocheaza adevarata constiinta. Ce trasaturi au cei nascuti in aceasta perioada? Impulsivitatea si energia sunt trasaturile care le domina pe toate celelalte, manifestandu-se uneori printr-o agresivitate vizibila. Pentru ca uneori teama si retinerea fata de evenimentele inopinate ating cote maxime, nativii acestei perioade se trezesc distrugand ceea ce au obtinut cu greu.

Menachem Av presupune perioada iulie-august si este dominata de litera tet(t), litera care, din perspectiva evreiasca, dispune de intelesul negativ de “schimbator”, “nestatornic”. “T” reprezinta pe de alta parte si prima litera a cuvantului “tov” care inseamna “bun”. Se poate ajunge asadar la cel mai inalt nivel spiritual prin transformarea aspectelor negative in unele pozitive. Cei nascuti in aceasta perioada de vara trebuie sa-si infiga adanc picioarele in pamantul pe care se sprijina daca vor sa nu-si piarda echilibrul.

Citește și:

Elul este pusa in legatura cu perioada august-septembrie. Litera dominanta a acestei perioade este yud (y) insemnand “mana”, atentionandu-ne ca regretul pentru faptele anterioare si fermitatea deciziilor in legatura cu viitorul trebuie sa se reflecte indeosebi in actiuni. Nativii aceasti luni au un simt foarte ascutit in a percepe vibratiile celorlalti si in a descifra tainele care se ascund in sufletul acestora.

Tishrei este cea de-a 7-a luna a calendarului evreiesc. Corespunde lunilor septembrie-octombrie si constituie perioada cu cele mai multe sarbatori. In viziunea evreiasca acest interval de timp este unul plin din punct de vedere spiritual. Exista cele mai sanse a regasiriii de sine si a atingerii unei depline maturitati spirituale pentru nativii din Tishrei maiai ales ca acestia isi doresc sa actioneze intotdeauna in propriul beneficiu spiritual.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc