Setari Cookie-uri

Astrologie: De ce nu v-ati casatorit inca in functie de zodia lui

Motivul pentru care inca sta pe ganduri in ceea ce priveste casatoria, in functie de zodie.

Balanta

Se teme mai mult decat de orice de deciziile gresite, mai ales daca in joc este restul vietii lui. Loialitatea nu este punctul lui forte, dar isi doreste mai mult decat orice liniste si armonie in propriul camin, iar daca i le oferi, isi va dori sa faci parte din viitor, nu doar din prezent.

Scorpion

Barbatul Scorpion este unul dintre cei mai pasionali si romantici pe care-i poti intalni. Nu-i sta in fire sa astepte atunci cand isi doreste ceva important, precum casatoria. Daca nu a adus inca vorba despre asta, cel intelept este sa-l intrebi direct de ce.

Sagetator

Are obiceiul sa se arunce in declaratii si promisiuni pe care nu intotdeauna mai poate (sau mai vrea) sa le indeplineasca. Totusi, Sagetatorul e un optimist incurabil si nu se teme nicio clipa ca lucrurile ar putea sa mearga prost. Daca-i spui raspicat ca-ti doresti, iti va face pe plac, chiar daca se simte total nepregatit.

Citește și:

Capricorn

Inainte sa faca pasul cel mare, Capricornul trebuie sa se asigure ca lucrurile vor merge bine, ca micile neintelegeri sunt trecatoare. Este unul dintre barbatii care respecta si iubeste ideea de familie, dar se teme sa nu fie dezamagit. Pentru asta, trebuie sa-i reamintesti mereu ca se poate baza pe tine.

Varsator

In privinta Varsatorului, motivul pentru care nu se grabeste spre altar nu e un mister. Aceasta zodie iubeste libertatea si timpul petrecut in liniste cu propriile ganduri. Cu cat il presezi si vrei sa-l acaparezi, cu atat mai tare il sperii. Nu exista alte cale decat sa astepti sa fie pregatit pentru o astfel de schimbare.

Pesti

Barbatul din zodia Pesti este foarte sensibil, romantic si se bazeaza mult pe intuitie. Asadar, daca nu-ti adreseaza intrebarea, fie nu e sigur de sentimentele lui, fie de ale tale. El asteapta pana cand isi poate trai propriul basm, cu toate elementele de poveste.

Citește și:

foto: Pixabay

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc