Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii IULIE 2019: planetele ne ajuta sa ne linistim mintea si sufletul

Avem parte de doua eclipse, una totala de Soare pe 2 iulie, odata cu Luna Noua in Rac, si una de Luna pe 17 iulie, care ne afecteaza, inainte de orice, Universul emotional.

Horoscop iulie Balanta

Horoscop iulie Scorpion

Horoscop iulie Sagetator

Horoscop iulie Capricorn

Horoscop iulie Varsator

Horoscop iulie Pesti

Horoscop iulie Balanta – schimbari benefice

horoscop luna iulie

Poate fi nevoie sa-ti revizuiesti rutina zilnica si sa elimini din viata ta unele obisnuinte daunatoare, care iti creeza un anume disconfort. Fie din proprie initiativa, fie pentru ca sotul/parintii/prietenii iti cer aceasta schimbare. E un moment prielnic sa pui in aplicare strategiile pe care le-ai gandit cu minutiozitate in lunile anterioare si sa-ti fructifici planurile, dar si sa te achiti de datorii sau sa te eliberezi de o povara sufleteasca mai veche. La locul de munca profiti de influenta pe care o ai ca sa obtii o prima, un concediu, o avansare... Ai rabdare, organizeaza-te mai bine si calculeaza-ti eficient resursele de energie!

Citește și:

Horoscop iulie Scorpion – prea multa zarva

horoscop luna iulie

Cu cat te superi si te agiti mai tare, cu atat problemele tale se amplifica, in loc sa se rezolve. Nu mai turna gaz pe foc! Chiar daca tii cu tot dinadinsul sa ti se recunoasca meritele si sa ti se dea dreptate, incearca sa privesti lucrurile cu detasare si sa reactionezi cu tot calmul de care esti capabila, altfel, te poti resimti inclusiv la nivel fizic, prin tot felul de probleme si sensibilitati. Trebuie sa ai grija indeosebi de modul in care comunici, de propunerile pe care le faci sau le accepti sub impulsul de moment si care se pot dovedi pline de surprize, nu intotdeauna placute. Bazeaza-te pe intuitie! Daca apar ocazii sa calatoresti, nu ezita, fugi in lume!

Horoscop iulie Sagetator – o luna dinamica

horoscop luna iulie

Luna iulie te poate intampina cu surprize care iti dau peste cap planurile, dar te si bucura intr-o mare masura. Trebuie sa te hotarasti in ce directie o apuci, apoi sa iti asumi toate schimbarile pe care le implica decizia pe care ai luat-o si sa te organizezi in consecinta. Eclipsele iti aduc mici sovaieli, dubii, informatii din trecut, unele necunoscute inainte, la care nu stii cum sa reactionezi. Atat in viata personala, cat si in cea profesionala, Mercur te determina sa reevaluezi intamplarile din ultima vreme, dar iti si da curajul sa spui ce-ti doresti si ce te deranjeaza. Daca apar cheltuieli importante, pastreaza-ti cumpatul si solutiile nu vor intarzia sa apara!

Citește și:

Horoscop iulie Capricorn – cultiva gandurile bune

horoscop luna iulie

E o perioada in care starea ta sufleteasca nu este cea mai buna, asa ca trebuie sa te motivezi un pic si sa privesti lucrurile cu mai mult optimism. Nu lasa teama si gandurile negative de moment sa stea in calea unor decizii curajoase si vezi daca nu cumva prioritatile tale de pana acum nu erau tocmai bine alese... Pe plan sentimental pot avea loc rasturnari de situatie incomode, pe fondul unor conflicte lasate sa mocneasca. La fel, pe plan profesional, e o perioada in care poti gasi dificile ori nedrepte unele conditii care-ti sunt impuse si astfel sa refuzi sa continui o colaborare. Gandeste-te bine si nu actiona doar din orgoliu!

Horoscop iulie Varsator – incepe cu o pauza

horoscop luna iulie

Sanatatea trebuie sa-ti fie prioritara, mai ales daca ai ceva simptome care te supara sau daca ai tot amanat analizele recomandate de medic. Astrele favorizeaza amplificarea unor sensibilitati mai vechi si e bine sa afli exact ce le-a declansat. Muncesti mult si cu folos, dar si recuperarea e importanta, iar dieta echilibrata si somnul suficient te pot feri de multe complicatii. Cand ai impresia ca se intampla prea multe lucruri deodata, ia-ti un binemeritat ragaz! Eclipsele iti aduc deschidere si putere pentru a te detasa de toate experientele negative din trecut si de a te implica in prezent cu toate fortele.

Citește și:

Horoscop iulie Pesti – ai nevoie de liniste

horoscop luna iulie

Vara iti da o stare de surescitare care te indeamna la excese de tot felul si la o comunicare defectuoasa, mai ales la locul de munca. Daca nu mai reusesti sa te aduni si sa te concentrezi, ia-ti cateva zile libere pentru a reusi sa-ti pastrezi cumpatul si sa te intorci la job cu mintea limpede. Tot acum poti da startul unei activitati care te relaxeaza si te bucura, precum un curs de inot sau un abonament nelimitat la piscina. Ai destule motive de bucurie: castigurile financiare vin catre tine mai usor, iar pe plan sentimental lucrurile merg in directia buna. Ia in serios rugamintile partenerului si mai ales micile reprosuri!

foto zodii: By Angelina Egorova, Shutterstock

Foto: By Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc