Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în luna martie 2020: putem să ne îndrăgostim subit

Cum stai cu dragostea în prima lună de primavară!

Horoscopul dragostei martie Balanta

Horoscopul dragostei martie Scorpion

Horoscopul dragostei martie Sagetator

Horoscopul dragostei martie Capricorn

Horoscopul dragostei martie Varsator

Horoscopul dragostei martie Pesti

Horoscopul dragostei martie Balanță

Mercur retrograd te aduce la capătul răbdării în prima parte a lunii, neînțelegerile iscându-se, parcă, din senin. Apoi relația de cuplu se îmbunătățește văzând cu ochii (asta dacă până pe 10 martie încă mai ai un iubit sau un soț și niciunul dintre voi n-a dat bir cu fugiții). Ceea ce simți te poate bulversa ori pune în situații ciudate, parcă uneori toate eforturile tale sunt degeaba. Profită însă de zilele bune și amintește-i partenerului ce cuplu minunat sunteți și ce bine vă stă împreună.

Citește și:

Horoscopul dragostei martie Scorpion

Nu-ți merge tocmai bine în prima parte a lunii, când te chinuie tot felul de suspiciuni, gelozii și neliniști, dar în a doua, mai ales dacă ești singură, simți că dă norocul peste tine. Primești complimente, daruri sau chiar o invitație mai serioasă de la cineva pe care-l admiri în secret. După data de 20 și mai ales pe 24 martie poți simți o nevoie acută de a-ți impune punctul de vedere, de a-ți revendica libertatea, de a locui singură, schimbări pe care partenerul nu le va primi cu bucurie.

Horoscopul dragostei martie Săgetător

În prima parte a lui martie ești indecisă cu privire la relația de cuplu, dar nu lăsa pe nimeni să se amestece în deciziile tale sentimentale. Mai bine ai răbdare, decât să alegi greșit. În preajma echinocțiului de primăvară te acaparează dorințe și planuri mari pe plan amoros, iar după 24 martie, cu Soarele-n Berbec, iei foc de-a dreptul și energia ta sexuală preia controlul. E posibil să te muți cu cineva sau să se schimbe ceva la modul în care conviețuiți deja, încât să te simți mai în largul tău.

Citește și:

Horoscopul dragostei martie Capricorn

Te simți răsfățată în această lună frumoasă a femeii și a primăverii. Dacă ești singură, sunt mari șanse să întâlnești pe cineva care-ți transformă total viața amoroasă și te face să simți că renaști. Totul se animă în jur și tu prinzi aripi. Și pentru Capricornii căsătoriți atmosfera este una tandră, senzuală. Vei dori să-ți demonstrezi sentimentele în cele mai romantice moduri. O ieșire în doi undeva în mijlocul naturii este o idee minunată în perioada asta.

Horoscopul dragostei martie Vărsător

Mercur retrograd la tine-n semn din 4 martie poate răscoli nedorit trecutul, inclusiv pe cel amoros. Dacă te caută vreun fost iubit, gândește-te bine la ce nu a mers între voi și de ce înainte să iei în calcul o continuare a poveștii. Finalul lunii este ideal pentru a te desprinde din orice parteneriat care te sufocă și te nemulțumește. Dacă ești deja într-o relație potrivită, a doua parte a lunii ar trebui să meargă excelent: conflictele se sting, ranchiuna dispare...

Citește și:

Horoscopul dragostei martie Pești

Mercur te chinuie în prima parte a lunii, dar își ia revanșa în a doua, când revine în Pești în mers direct și te ajută să te simți vie, spontană, atrăgătoare, numai bună de iubit. Intensitatea emoțiilor care te cuprind în preajma Lunii Pline din data de 9 poate fi greu de gestionat, așa că evită să devii prea sensibilă în perioada asta. Pentru negociere eficientă în cuplu ai nevoie și de argumente raționale. Dacă ești singură, pregătește-te de fluturi în stomac!

Foto: By Hrecheniuk Oleksii, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc