Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în IUNIE 2020: iubirea nu vine doar cu fluturi în stomac, ci și cu responsabilitate

Cine are noroc în dragoste în iunie 2020? Iar pentru cei ce se iubiesc deja, ce provocări în cuplu vor aduce astrele în această lună? Vă invit să citiți integral HOROSCOPUL DRAGOSTEI pentru fiecare zodie în parte.

În iunie 2020 au loc mai multe evenimente astrale, dintre care două vor avea o influență majoră asupra relațiilor de cuplu: eclipsa de Lună în Săgetător din 5 iunie și eclipsa de Soare în Rac din 21 iunie.

Aceste două evenimente astrale ne îndeamnă pe de o parte la sinceritate față de noi înșine, față de ceea ce vrem, dar mai ales față de cine suntem, cum suntem în raport cu felul în care ne-am dori să fim. Suntem îndemnați să alegem partea reală a răspunsurilor, chiar dacă nu este neapărat cea mai plăcută, să ne îndreptăm către siguranță și stabilitate. Pe de altă parte, în această lună iese la iveală lista problemelor nerezolvate în cuplu, cerând de la noi responzabilitatea de a le găsi soluții cât mai rapid.

Citește și:

Horoscopul dragostei în iunie 2020 pentru toate zodiile

Iunie 2020: Horoscopul dragostei pentru zodia Berbec

Nativii zodiei trăiesc emoții intense în această lună și au tendința să vorbească fără să gândească. Această tendință crește riscul de a face afirmații nefondate, de a face gafe și, desigur, de a suportă consecințele.

De aceea este recomandat să ascultați mai mult și să fiți foarte atenți la modul în care vă alegeți cuvintele. De asemenea, este timpul să va revizuiți modul în care comunicați cu persoana iubită, fiindcă este posibil ca, pe alocuri, să aveți unde aduce îmbunătățiri.

Atenție la fostele relații, este posibil ca o persoană iubită din trecut să vă caute, să vă sune sau pe care să o întâlniți față în față. Reacția voastră este importantă, mai ales dacă vă aflați în prezența noului partener.

Citește și:

Este de asemenea posibil să vă gândiți la întoarcerea într-o relație mai veche. Cântăriți de două ori situația înainte să faceți un astfel de pas.

Pentru persoanele singure, amintirile fostelor relații pot fi răscolitoare. Pentru că situația generată de noul coronavirus o impune, este posibil să căutați sufletul pereche în mediile virtuale. Nu vă faceți încă multe speranțe, omul se cunoaște cel mai bine față în față. Este posibil să ieșiți pentru a întâlni câteva persoane cu care rezonați. Însă este devreme să simțiți că e timpul să vă implicați într-o relație serioasă și de durată.

horoscopul dragostei in iunie 2020 pentru fiecare zodie

Foto: By chairoij/shutterstock.com

Iunie 2020: Horoscopul dragostei pentru zodia Taur

Nativii Taur parcă ar avea o lupă magică cu care umblă prin relații. Nu doar că nu se poate pe repede înainte, ci sunt și foarte atenți la tot soiul de detalii, dar mai ales la nevoile lor actuale.

Citește și:

Dacă se află deja într-o relație, vor realiza o analiză complexă a viitorului în doi, a modului în care se văd în această relație pe termen lung. Nu reprezintă neaprat o atitudine periculoasă pentru cuplu. Este adevărat că unii dintre nativi se gândesc să pună capăt unei relații, dar alții pot descoperi cum să își îmbunătățească viața în cuplu. Pentru unii nativi poate fi momentul unui copil. În tot cazul, pentru partenerii Taurilor se anunță o lună cu adevărat imprevizibilă.

Cei singuri vor visa la relații perfecte, iar pofta de a cunoaște noi oameni devine tot mai mare, în ciuda restricțiilor aduse de riscul contactării noului coronavirus. Nu își vor pierde prea mult timpul încercând să cunoască noi persoane în medii virtuale, căci au planuri mărețe și pretenții pe măsură, iar oamenii se văd, se simt. Așadar șansa de a intra rapid într-o relație nu este foarte mare pentru nativii Taur, care consideră că fiecare minut din viața lor e prea prețios pentru a-l pierde pe idei deșarte.

Citește și:

Iunie 2020: Horoscopul dragostei pentru zodia Gemeni

Sigur că nativii Gemeni sunt pricepuți la vorbe, dar în această lună vor trebui să "vorbească" prin fapte. Este o luna de cumpăna pentru nativii implicați deja în relații, pentru că vor da socoteală pentru responsabilitățile lor în cuplu, cele realizate și... nerealizate.

Așadar, dincolo de sentimente și romantism, le este evaluată implicarea reală în cuplu, de la neajunsuri, la planuri pe termen lung. Certurile pot să apară și ele, însă este important să le gestionați cu blândețe, pentru că adevărată cauza a tuturor acestor tensiuni este o criză în cuplu și nu greșelile fiecăruia. Gândiți fiecare răspuns și incercați să gășiți soluții rapide pentru problemele actuale.

Citește și:

Nativii care nu sunt încă implicați într-o relație încep să se gândească mai serios la viața de cuplu, la carieră și la viitorul în sânul unei familii. Devin mai responsabili față de ei, dar și față de ceilalți și reușesc să își canalizeze eforturile către a se dezvolta în viitorul apropiat. Și bine fac, pentru că următorii ani depind de deciziile luate în această vară.

Deschiși și comunicativi cum sunt, cu șarmul lor caracteristic, este posibil că Nativii Gemeni să întâlnească repede o persoană de care să se îndrăgostească, însă ei sunt cei care vor dicta ritmul evoluției acesteia.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc