Setari Cookie-uri

Sfatul Universului pentru a doua jumătate a lunii iulie în funcție de zodia în care te-ai născut

Totul se poate schimba într-o clipă. Oamenii pleacă pentru a face loc altora în viața noastră, problemele și dificultățile vin pentru a ne face mai puternici și mai curajoși. Să nu uităm că viața întotdeauna merge mai departe.

Săgetător - Eliberează-te de trecut

Dacă nu mai poți schimba nimic cu privire la trecut, de ce alegi să te tot întorci la el? Îți faci singură rău. Învață să te eliberezi de tot ce te ține în spate, să îngropi amintirile, să închizi acea ușă o dată pentru totdeauna și să mergi mai departe cu viața ta.

Capricorn - Rămâi autentică

Indiferent de situație, alege să fii tu însăți, să renunți la măști și să îți arăți sufletul. Oamenii pot spune orice despre tine. Te pot răni, te pot uita. Te folosesc sau te umilesc. Dar nu îți pot fura ceea ce ești, ceea ce simți sau ceea ce ai în suflet.

Vărsător - Ai încredere că va fi bine

Este o perioadă dificilă, însă nu o viață dificilă. Încearcă să ai răbdare, să crezi în tine, să te ridici de la pământ și să mergi mai departe. Încă puțin și vei reuși să vezi luminița de la capătul tunelului. Spune-ți că va fi bine și crede asta cu tot sufletul tău.

Citește și:

Pești - Nu te concentra pe cum își trăiesc alții viața

Viața ta este viața ta și atât. Alege să o trăiești așa cum îți dorești și nu te mai uita în stânga și în dreapta căutând să descoperi ce și cum fac alți oameni pentru a fi fericiți. Atâta timp cât crezi în tine, vei ști cum să trăiești.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc