Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Rac de pe 20 iulie influențează masiv aceste 3 zodii. Destinul lor este schimbat pe vecie

Luna Nouă în Rac de pe 20 iulie a venit cu un val de energii puternice luându-ne pe toți prin surprindere. Schimbările se întâmplă, însă, pentru trei semne zodiacale ale horoscopului acestea sunt uriașe. Iată care sunt acestea. 

Astrele îți sunt alături și te sprijină foarte mult în această perioadă. De asemenea, persoanele dragi din jurul tău te pot ajuta cu susținere morală, în cazul în care vei dori să îți deschizi sufletul și să vorbești fără perdea despre ceea ce simți, și bineînțeles, sfaturi. Nu te teme, este o perioadă ciudată, însă îți va prinde foarte bine această transformare.

Pești - Schimbările sunt uriașe pentru tine

Multe lucruri se schimbă în această perioadă pentru tine... până și tu te schimbi fără să îți dai seama. Ești într-o perioadă de creștere spirituală, ești mult mai conectată cu tine însăți și creezi una dintre cele mai frumoase relații de până acum - relația dintre tine și sufletul tău.

Citește și:

Pe plan sentimental, înveți foarte mult că este important să fii sinceră, să îți deschizi inima și să spui ce simți cu adevărat, iar acest lucru te ajută enorm la construirea unei relații bazate pe iubire, încredere și respect reciproc. În cazul în care ești singură, astrele au câteva surprize interesante pentru tine în această săptămână.

foto main: Lena Grottling, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc