Setari Cookie-uri

Cele mai norocoase zodii în iubire în luna august 2020

Luna august este una incredibil de frumoasă pentru trei zodii norocoase. Află dacă și tu te numeri printre ele.

Fecioară: Îți rezolvi problemele sentimentale

Luna august este o luna a creșterii spirituale, a dezvoltării emoționale, a construirii încrederii în sine. Este momentul să fii foarte atentă nu doar la tine însăți, ci și la relația pe care o ai cu oamenii din jurul tău - în special la cea cu membrii familiei și partenerul de cuplu.

Pe plan sentimental, în sfârșit reușești să comunici deschis, fără perdea, cu persoana iubită; îți dai seama că trebuie să fii sinceră și să spui ce se află în inima ta pentru că nimeni nu poate ghici asta. Ajungeți la compromisuri și reușiți să depășiți momentele dificile care v-au dat bătăi de cap în ultima perioadă.

Sfatul Universului pentru tine: Să nu îți fie niciodată teamă să fii vulnerabilă în fața persoanei iubite. Spune ceea ce simți, vorbește cu inima deschisă pentru că doar așa se pot rezolva cu adevărat toate problemele.

Citește și:

Zodii compatibile cu Fecioară: Taur, Rac, Berbec.

Citatul tău despre iubire: "Dar ce poate însemna o iubire? Cât poate ea dura? Nimic nu durează în lumea asta; totul trece, totul se preface, totul moare ca să se nască din nou, altfel, în altă parte, cu alți oameni."

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc