Setari Cookie-uri

Pe 17 septembrie avem Lună Nouă în Fecioară. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Luna Nouă este simbol pentru începutul unui nou ciclu, un nou capitol, o nouă viață.

Această perioadă va fi una extrem de importantă pentru noi. Ne-am transformat întregul an, pregătindu-ne pentru acest moment. Evenimentul mult așteptat ne va spori cu siguranță simțurile și ne va ajuta să ne conectăm la sinele nostru. Trebuie să încercăm să ne ascultăm intuiția și să alegem cu inima.

Află care este sfatul Universului pentru zodia ta:

Berbec - Ai răbdare, lucrurile nu se întâmplă peste noapte

Învață să cultivi răbdarea în viața ta; este momentul să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea. Între timp, nu uita să te bucuri de călătorie pentru că până la urmă aceasta este importantă (și nu destinația).

Taur - Învață să ai mai multă grijă de sufletul tău

Citește și:

Este momentul să te pui pe primul loc; învață să fii puțin egoistă și să ai mai multă grijă de sufletul tău. În această perioadă încearcă să îți asculți mai des inima și să afli care sunt lucrurile care chiar contează pentru tine astfel încât să le oferi atenția de care au nevoie.

Gemeni - Crede în tine

Crede în tine când nimeni altcineva nu o face. Crede în tine în cele mai dificile momente. Crede în tine când nu știi pe unde să mergi. Crede în tine când nu găsești puterea de a te ridică de la pământ și de a îți continua drumul. Să nu renunți niciodată la tine.

Rac - Nu-ți fie teamă de schimbare

De ce îți este teamă de schimbare? Doar așa vei reuși să crești, să te maturizezi și să evoluezi din toate punctele de vedere. Acceptă tot ce se întâmplă și bucură-te de călătorie cu inima deschisă și cu sufletul încărcat de entuziasm.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc