Setari Cookie-uri

Horoscop 2021 Vărsător: succes pe toate planurile, iubire intensă și schimbări cruciale

Horoscopul anului 2021 pentru nativii Vărsător vine cu vești mari, cu schimbări radicale și rezultate extraordinare pe toate planurile. Deși nu va fi un an ușor, Vărsătorii se vor bucura de succes, de relații puternice, de dragoste împărtășită și dezvoltare spirituală. Citește horoscopul complet pentru nativii Vărsător în anul 2021.

Horoscop 2021 Vărsător: Previziuni generale

Horoscopul anului 2021 se anunță optimist pentru nativii Vărsător, aducând schimbări mari în viața acestora, cu rezultate benefice pe termen lung. Chiar dacă anul nu va fi resimțit tocmai ca fiind unul ușor pentru nativi, totuși la finalul acestuia, trăgând linie și evaluând rezultatele, Vărsătorii vor constata că 2021 este poate unul dintre cei mai puternici ani din ultimul deceniu.

Începutul anului este blând, lucrurile se mișcă lent, însă în mintea și sufletul Vărsătorilor este forfotă mare. Aceștia fac planuri, stabilesc direcții, dacă acest lucru nu s-a întâmplat deja în a două jumătate a lui 2020, caută soluții fără precedent la nevoile și problemele lor și sunt centrați pe acțiune.

Citește și:

Din primăvară, Vărsătorii încep și pun în practică tot ce și-au propus. Lucrurile nu vor merge tocmai ușor, căci emoțional tot apar situații care îi răvășesc, fie legate de relațiile cu ceilalți, fie de viața personală. Suprasolicitarea îi poate determina să se simtă obosiți, însă își vor păstra motivarea în tot ceea ce fac. Și-au ales deja câteva drumuri și nu au de gând să le mai părăsească. Muncitori și perfecționiști cum sunt, ghidați deja de scopuri mult mai clare comparativ cu anii precedenți, în care au simțit că viața lor este haotică, acum Vărsătorii ridică toate pânzele și indiferent de greutăți, ei vor ști ce au de făcut.

Vara vor face slalom între relaxare și muncă și vor caută să se perfecționeze în domeniul în care doresc să se dezvolte. Astfe că, dacă își vor lua concediu, probabil îl vor folosi să parcurgă un curs sau să dea drumul unei afaceri. Astrele îi susțin din plin, iar Vărsătorii par să intuiască deja acest fapt.

Citește și:

Că tot vorbim de susținerea astrală, Vărsătorii se vor remarca cu ușurință în acest an, vor deveni cunoscuți și apreciați la locul de muncă sau poate chiar pot deveni vedete locale.

Toamna va aduce schimbări majore în viața nativilor Vărsător, la fel și începutul iernii. Poate un examen, poate o schimbare în familie, ceva se va întâmpla și viața lor va porni pe un nou curs, însă schimbările acestea par de bun augur. Este posibil să achiziționeze un imobil, să se căsătorească sau poate să conceapă un copil, în tot cazul, ceea ce se va întâmpla în această perioada le va schimba, cu siguranță, multe aspecte din viața de până acum.

Finalul anului se anunță plin de proiecte, de visuri și planuri, Vărsătorii sfârșind practic în aceeași forfotă interioară cu care au început 2021.

Citește și:

horoscop 2021 varsator Foto: By Tasha Horse/ shutterstock.com

Horoscop 2021 Vărsător: carieră și bani

Planurile privind veniturile vor prinde contur în acest an pentru nativii Vărsător, iar aceștia vor deveni mult mai organizați decât obișnuiau să fie, pe toate planurile, atât la locul de muncă, cât și acasă.

Vărsătorii vor munci mult în acest an, dar vor fi vizibile și rezultatele, în plus este posibil să își schimbe direcția în carieră. Este posibil ca unii dintre nativi să aleagă fie un alt domeniu, fie o altă companie pentru care să lucreze sau pur și simplu hotărăsc să își deschidă propria afacere.

Se vor face rapid remarcați prin profesionalismul de care dau dovadă, dar și prin ideile excelente pe care le au în soluționarea multor probleme. Anul acesta astrele ridică blocajele și nativii Vărsător vor avansa considerabil în carieră.

Citește și:

Este posibil ca unii dintre aceștia să se înscrie la noi cursuri, să obțină atestări și calificări suplimentare, care să îi ajute să ajungă acolo unde își doresc.

Tot anul vor munci, etapizat și organizat, astfel încât putem spune că 2021 nu vine doar cu succes, ci va fi ca o rampă spre un alt viitor pentru nativii Vărsător.

Cu cât își vor calcula mai atent fiecare pas, cu atât rezultatele vor fi mai bune. Așadar, Vărsătorii cu abilități strategice pot avea cel mai mult de câștigat. Citeste continuarea in pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc