Setari Cookie-uri

Cele mai norocoase zodii în iubire în luna octombrie 2020

Luna octombrie este una incredibil de frumoasă pentru trei zodii norocoase. Află dacă și tu te numeri printre ele.

Vărsător - Începi o nouă relație de iubire

Ești pregătită pentru o lună cu adevărat specială? Astrele au pregătit ceva incredibil pentru tine - este vorba despre o iubire care te va face să te gândești la tot ce ai trăit până acum - pentru că abia acum vei înțelege motivul pentru care ai fost nevoită să treci prin atâtea situații, să depășești atâtea probleme și obstacole și să întâlnești atâția oameni greșiți. Universul te pregătea pentru lucrurile care vor urma de acum înainte.

Sfatul Universului pentru tine: În noua relație totul va fi mult prea simplu, prea frumos, prea incredibil. Uneori te vei întreba dacă visezi. Nu uita, totuși, să nu te pierzi în relație. Trasează acele limite sănătoase astfel încât să știi în continuare cine ești și ce ai de făcut cu viața ta.

Citește și:

Zodii compatibile cu zodia ta: Berbec, Rac, Capricorn.

Citatul tău despre iubire: "Doar pentru că iubești pe cineva nu înseamnă că trebuie să fie al tău. Dragostea nu este un bandaj care să îți acopere rănile."

foto main: AstroStar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc