Setari Cookie-uri

Personalitate erotica in functie de ora nasterii

Nu doar ziua si anul nasterii sunt importante si cunoscute in astrologie ca ingrediente pretioase pentru formarea si evolutia temperamentului uman, ci si ora la care ne-am nascut. Din stiintele celor care interpreteaza alinierile si miscarile astrelor pe bolta cereasca, am descoperit ca ora nasterii ne poate influenta nu doar deciziile noastre de viata, ci si comportamentul erotic, felul in care ne purtam cu persoana iubita. Asteptarile noastre pe plan sexual si emotional se afla asadar sub amprenta orei in care ne-am nascut. Stii ora la care te-ai nascut si vrei sa descoperi lucruri inedite despre tine? Arunca atunci o privire asupra caracterizarilor succinte pe care astrologii le-au deslusit pentru tine citind in ore:

Intre ora 15.00 si ora 17.00 – Iti place sa tachinezi, sa te bucuri de preludiu, sa te lasi prada sentimentelor si sa traiesti clipele de intimitate alaturi de partenerul de viata la intensitate maxima. In niciun caz nu esti genul de persoana despre care se poate spune ca si-ar da viata din iubire, caci ai o mare putere de regenerare emotionala. Treci repede peste suferintele din iubire si te orientezi la fel de repede spre iubirile care merita cu adevarat atentia ta. Cand iubesti insa cu adevarat, insisti cu orice pret sa creezi relatia pe care tu ti-o doresti.

Intre ora 17.00 si ora 19.00 – Iubirea nu exista sau... nu exista acolo unde te astepti tu sa fie – acesta este dictonul care iti calauzeste actiunile in relatiile tale amoroase. Iti doresti independenta afectiva, vrei sa te bucuri de viata si de iubire, in intimitate esti lipsita de inhibitii si ai un fel natural si deschis de a te purta, insa te sperii de moarte la gandul unei relatii care ar putea sa dureze pana la adanci batraneti. Eviti pe cat posibil angajamentele de lunga durata precum casatoria, dar ai un fel distins de a iubi de care se pot indragosti multi.

Intre ora 19.00 si ora 21.00 – Esti conservatoare si traditionalista si crezi cu tarie in etapele iubirii si in evolutia treptata a iubirii. Nu te multumesti cu firimituri, vrei totul sau nimic, chiar daca nu neaparat acum, in momentul prezent. Ai toata rabdarea din lume sa astepti, insa totul trebuie sa se intample ca la carte: prima intalnire sa fie de neuitat, primul sarut sa fie magic, prima noapte impreuna sa fie cu totul si cu totul deosebita. Nu iti place sa ai neaparat primul cuvant, insa cuvantul tau trebuie neaparat sa fie ultimul. Crezi in sacralitatea casatoriei si percepi actul sexual ca pe o uniune magica a sufletelor, nu doar a trupurilor.

Intre ora 21.00 si ora 23.00 – Nu cauti atat pasiune si scantei intr-o relatie, cat liniste, echilibru, un sprijin adevarat sau un prieten cu care sa infrunti lumea pana la sfarsitul zilelor tale. Cine se asteapta de la tine la fantezii amoroase complicate si alambicate, sa afle ca acestea sunt cat se poate de... simple. Marele secret al vietii tale intime este insa savurarea senzatiilor.. pura si lenta. In acel moment, lumea ta interioara este expusa asa cum este ea.

Sursa articolului: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo.ro! Noi iti recomandam:

Mame care il imita pe Dumnezeu, doctori care se joaca de-a creatia

Limbajul ascuns al minciunii sau cum poti recunoaste un om care minte

Pacatele pasiunii in iubire


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc