Setari Cookie-uri

Horoscop 2021 GEMENI: urmează calea adevărului și noi uși se vor deschide

Horoscopul anului 2021 vine cu vești pe toate planurile vieții pentru nativii Gemeni, astfel încât, oricât de blânde ar fi astrele, schimbarea își va face loc la tot pasul. Este un an al oportunităților și noilor începuturi, al sincerității și al adevărului în toate, al curățeniei spirituale, al transformării și al bucuriei. Căci da, nativii Gemeni vor avea multe momente ce le vor bucura sufletul. Descoperă previziunile astrale complete în 2021 pentru nativii Gemeni.

Horoscop 2021 Gemeni: previziuni generale

Începutul anului va fi marcat de bună dispoziție, dar și de dorința de a face curățenie în viața personală, socială, poate chiar și în planurile privind cariera și finanțele. Așadar vei renunța cu ușurință și fără suferință la toate colaborările, prieteniile și relațiile în raport cu care simți că nu mai rezonezi. Prin urmare viața pare să devină tot mai ușoară, mai focusată, cu mai mult timp pentru a face ceea ce îți place, iar entuziasmul și energia unor noi oportunități și începuturi îți vor cuprinde sufletul și mintea.

Primăvara te va surprinde deja plănuind viitorul apropiat și îndepărtat, dar totodată în plin proces de redescoperire și transformare. Este posibil ca gusturile să ți se schimbe, începând de la cele vestimentare și culminând, poate cu cele culinare sau, în sens mai profund, cu schimbarea volorilor de bază în viață. Este posibil să consideri acum alte elemente prioritare în viața ta, să te îndrepți către un alt stil de viață, alte cursuri sau cărți citite, alte nevoi emoționale ce cresc în inima ta.

Citește și:

Este o direcție foarte bună de redescoperire, redefinire, reorientare a vieții în toate planurile sale. Astrele te susțin cu energie și oportunități. Proiectează-ți dorințele, iar Universul se va mișca pentru a ți le îndeplini.

Încearcă să investești timp și resurse pentru sănătatea ta: alimentație, sport, filtre de aer sau apă etc. Este posibil chiar să te gândești la o mutare importantă, fie în casă nouă, fie în alt oraș sau chiar în mediu rural. Nu putem preciza din punct de vedere astral dacă această mutare este temporară sau vizează un timp mai lung.

Este cert că primăvară vine cu schimbări și mai mari, unele dintre acestea putând fi radicale și vizează în mod direct viața personală. Dacă nu se referă la schimbarea locuinței sau a locului de muncă, poate vizează relația (căsătorie, conceperea unui copil, adopție etc.). pe scurt putem spune că vei realiza câțiva pași ce aduc schimbări cu impact major în viața ta.

Citește și:

Vara, deși în mod obișnuit este destinată concediilor, o vei folosi pentru muncă! Da, în vara anului 2021 vei face progrese în carieră, descrise pe larg mai jos, când vom vorbi despre planul financiar.

Toamna și începutul iernii te vor prinde în forfotă, muncind, plănuind, acționând. Aceasta va fi poate cea mai intensă perioadă a anului 2021, când vei pune în practică planurile de până acum.

horoscop 2021 gemeni previziuni complete Foto: By Warm_Tail/shutterstock.com

Horoscop 2021 Gemeni: carieră și bani

Planul carierei va merge pe o pantă ascendentă pentru nativii Gemeni. Această ascensiune poate parcurge mai multe etape de-a lungul anului.

În prima parte a lui 2021 nativii Gemeni reevaluează cariera lor, oportunitățile de afaceri, investiții și promovări pentru viitorul apropiat, fac calcule bugetare privind nevoile din 2021, prioritizează cheltuieli și deja, încet-încet, se pot contura schimbări în carieră.

Citește și:

Este posibil ca unii dintre aceștia să se înscrie la cursuri, master sau alte forme de studiu prin care să își îmbunătățească abilitățile și să își extindă cunoștințele.

Vara lui 2021 aduce multe veșți bune în planul carierei. Astrele deschid noi uși, nativii pot face schimbări importante, pot fi promovați sau își vor schimba locul de muncă, pot alege să deschidă o afacere

Comunicarea este susținută astral, iar nativii pot încheia parteneriate valoroase în această perioadă.

Atenție însă nu doar la venituri, ci și la cheltuieli. Este posibil ca spre finalul verii și în toamnă să faceți cheltuieli exagerate. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc