Setari Cookie-uri

Horoscop 2021 Leu: iubirea e drumul spre fericire, iar banii nu vor lipsi

Anul 2021 este încununat de evenimente astrale care se ivesc o dată la peste 10 ani, aducând bucurie, iubire și oportunități care merită exploatate. Este un an în care relațiile de dragoste sunt avantajate, dar și proiectele creative și oportunitățile de afaceri. Descoperiți în acest articol previziunile astrale complete în anul 2021 pentru nativii Leu.

Horoscop 2021 Leu: previziuni generale

Nativii Leu se vor bucura în 2021 de evenimente astrale care revin după 12 ani și care vizează în special dragostea. Așadar, planul sentimental primește influențe astrale pozitive pe tot parcursul anului, iar nativii Leu vor avea multe motive de fericire.

Pot face pași importanți în ceea ce privește viața lor sentimentală.

Starea de sănătate va fi destul de bună, însă vor exista tendințe spre excese. Este recomandat să va mențineți un stil de viață cât mai sănătos și să nu uitați să faceți mișcare ori de câte ori aveți ocazia.

În ceea ce privește cariera, astrele aduc în continuare vești bune. Deși vor fi perioade mai tulburi, totuși, privind în ansamblu, nativii Leu au succes la bani, dar vor și munci pe măsură.

Citește și:

Firi dinamice, cu o capacitate de creație puternică, cu abilități de lideri, nativii Leu vor căuta să își croiască drumul pe care îl doresc în carieră lor și nu se vor lăsa intimidați de obstacole.

Vor face tot ce le stă în putință pentru a-și atinge țelurile și primesc energie astrală, astfel încât, în ciuda muncii intense, oboseala îi va ocoli.

HOROSCOP 2021 LEU Foto: By ivgaphotographer/ shutterstock.com

Horoscop 2021 Leu: carieră și bani

Anul debutează cu entuziasm în sfera carierei. Nativii Leu vor dori să se reorganizeze în ceea ce privește sfera muncii pe termen scurt și lung. Este posibil să se gândească la începerea unei afaceri, ori poate la oportunitățile de promovare la locul de muncă sau chiar la schimbarea specialității în care activează. Unii nativi își pot face planuri pentru cursuri care să îi ajute să se îndrepte mai mult către ceea ce doresc.

Citește și:

Din primăvară și până la finalul verii planul profesional devine destul de imprevizibil, cu urcușuri și coborâșuri. Nativii Leu sunt firi întreprinzătoare, cu abilități de lideri, așadar nu se mulțumesc în orice situație privind munca lor și nu se vor da bătuți până ce nu își vor aranja cariera așa cum vor dori.

Știu să profide de toate oportunitățile care le ies în cale, așadar, în ciuda „turbulențelor” nativii Leu nu vor avea probleme financiare majore.

Toamna și finalul de an vin cu mai multă liniște. Probabil nativii deja s-au echilibrat, știu cu claritate ce drum vor să urmeze în viitorul apropiat și au deja pus la punct un plan de acțiune.

Tot în această perioadă sunt favorizate relațiile, comunicarea și parteneriatele, astfel încât există șansa de a fi promovați la locul de muncă sau de a semna noi contracte, care se vor dovedi a fi fructuase.

Citește și:

În final de an, nativii încă nu se odihnesc, ci deja vor face proiecții financiare pentru noul an. Citește continuarea în pagina 2 >>


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


5 imagini
Cele 4 zodii care strălucesc ca un far pe țărmul nopții: Ne ascultă și ne călăuzesc mai bine decât oricine altcineva

1. Rac: Gardianul inimii și al sufletului

Protectorul sufletului și al emoțiilor

Racul, semnul guvernat de Lună, este maestrul emoțiilor și al intuiției.... Kudika


Cea mai dureroasă lecție a karmei: Relația imposibilă dintre Rac și Berbec

Puține conexiuni sunt atât de magnetice și, în același timp, tumultuoase precum cea dintre Berbec și Rac. În astrologia karmică, aceste semne zodiacale aduc cu ele o energie... Vladimir

3 imagini
15 iulie: Ziua marilor ambiții în Cosmos, cu ocazia conjuncției Marte și Uranus în semnul Taurului

Elementele ecuației cosmice

Marte: Forța brută a dorinței

Marte, zeul războiului, simbolizează focul interior, energia brută, dorința neînfrânată și... Kudika


12 imagini
Pe 11 iulie Venus intră în Leu pentru a ne testa iubirea. Doar relațiile puternice rezistă la testele Universului

Pe 11 iulie, Venus, planeta iubirii și a frumuseții, intră în semnul generos și regal al Leului, aducând cu ea o energie vibrantă și pasională. Această tranziție ne încurajează... Kudika


Datoria Karmică: Descoperă zodia care îți este datoare spiritual

Astrologia nu este doar despre predicții și compatibilități; este și o fereastră către înțelegeri profunde ale sufletului nostru și ale legăturilor karmice pe care le avem cu cei din jurul... Vladimir

Personalitatea saturniană în astrologie: Capricornii și Vărsătorii sunt puși sub lupă! Care sunt laturile lor nevăzute?

Călătoria saturnianului este una a răbdării și a meticulozității. El este un realist orientat pe termen lung, care nu se grăbește să acționeze înainte de a explora toate posibilitățile, de... Kudika

Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc