Setari Cookie-uri

Citatul după care trebuie să te ghidezi în 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut

Iată care este citatul după care trebuie să te ghidezi în anul 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut. 

Săgetător

Imposibil este doar un cuvânt mare care a fost aruncat de oameni mărunți care găsesc că e mai ușor să trăiești în lume care li s-a dat decât să exploreze puterea pe care o au că să o schimbe. Imposibilitatea nu e un fapt. Este o opinie, Imposibilitatea nu e o declarație. Este o îndrăzneală. Imposibilitatea este un potențial. Imposibilitatea este temporară. Imposibilitatea este nimic.

Capricorn

Un om devine ceea ce crede despre el că este. Dacă voi continua să-mi spun că nu sunt în stare să fac un lucru, este foarte posibil să sfârșesc prin a fi incapabil să fac acel lucru. Dacă, însă, îmi voi spune că pot să fac, voi căpăta abilitățile necesare pentru a îl face.

Vărsător

Caută neîncetat să rămâi liber. Inima ta poate iubi tot ce dorește. Viața nu are nicio valoare închisă între limite. Te desăvârșești mereu. În fiecare răsărit de soare se naște ceva frumos. Călătoria aceasta nu are sfârșit.

Citește și:

Pești

Atunci când cultivi momentul acum, îţi aminteşti în continuare lucruri din trecut, dar căutarea de sine s-a detaşat de această reamintire. Şi încă foloseşti viitorul, pentru chestiuni practice. Puterea dominantă a minţii, care este reţeta neîmplinirii, se risipeşte.

foto main Nika Lerman, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc