Horoscopul iubirii in luna Decembrie 2009

Horoscopul iubirii in luna Decembrie 2009
Kudika
15 Decembrie 2009

Luna Decembrie se anunta a fi una pasionala si tulburatoare din punct de vedere al dragostei, fiind favorizate iluziile desarte, idealismul, dar si romantismul.

Rac

In Decembrie banii reprezinta o sursa a nemultumirii si neintelegerilor in relatia de cuplu. Ati vrea parca mai mult, asteptati un anume confort si pretentiile fata de persoana iubita sunt mari. Un alt aspect al lunii Decembrie reliefeaza posibilitatea intalnirii unei persoane cu un statut financiar foarte bun, insa care nu se potrivieste dorintelor voastre sufletesti. Este posibil sa va aflati intr-o usoara cumpana, insa raspunsul cu privire la ceea ce va face fericite doar voi vi-l puteti da: dragostea adevarata sau... confortul material? Nu uitati ca situatia financiara este mereu una de moment. Daca reusiti sa va gasiti echilibrul sufletesc, luna decembrie se poate anunta pentru unele dintre voi foarte romantica si va poate oferi amintiri si experiente de viata deosebit de frumoase.

Horoscop conform: Grace.ro

Vizionare placuta

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri