Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii in luna Decembrie 2009

Luna Decembrie se anunta a fi una pasionala si tulburatoare din punct de vedere al dragostei, fiind favorizate iluziile desarte, idealismul, dar si romantismul.

Berbec

Se anunta o luna tumultuoasa in privinta dragostei! Sunteti dornice de distractie, cuceriri si dati dovada de o senzualitate debordanta. Poate o deceptie din trecut isi cere acum tributul ori pur si simplu doriti sa va bucurati la maxim de spiritul Sarbatorilor. Pentru cele implicate deja intr-o relatie, tendinta in aceasta luna poate lua doua sensuri: fie va bucurati la maxim alaturi de iubit de clipe romantice, de neuitat, debordand de senzualitate si romantism, fie spiritul distractiei si adrenalina va poarta in mici escapade. In tot cazul, pe parcursul intregii luni va simtiti ca la o vanatoare de admiratie si senzualitate, dorind sa atrageti toate privirile celor din jur si sa va bucurati de o libertate deplina.


Horoscop conform: Grace.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc