Setari Cookie-uri

Mantra PUTERNICĂ ce îți ghidează spiritul în această primăvară pentru fiecare zodie în parte

Primăvara ne aduce energia renașterii, creșterii și creativității, oferindu-ne prilej de regăsire, de dezvoltare și înălțare spirituală. Mantra primăverii sporește vibrația sufletului, atrage iubire și prosperitatea, accesează puterea interioară a fiecăruia dintre noi, deschizându-ne porțile către împlinirea visurilor. Vă invităm să descoperiți mantra acestui anotimp pentru fiecare zodie în parte.

Balanță

Mă eliberez de tot ceea ce nu mai servește sufletului și scopului meu, de tot ce mă împiedică să fiu cu adevărat fericită. Am curajul să fiu cine vreau și îndrăznesc să privesc oricât de departe. Tot ce am nevoie este chiar aici, în interiorul meu.

Scorpion

Începând de acum lucrez împreună cu Universul pentru a-mi îndeplini cele mai puternice dorințe. Am puterea să înfrunt obstacolele și pot transforma problemele în oportunități. Totul în viața mea devine clar și are un sens.

Săgetător

Chiar acum, îmi permit mie însămi un nou început. Știu că pot face noi alegeri, noi pași și mă pot îndrepta într-o nouă direcție dacă simt că este ceea ce sufletul meu își dorește. Aleg calea dictată de adevărul din sufletul meu

Citește și:

mantra puternica pentru fiecare zodie in primavara 2021 Foto: De la N_jay/ shutterstock.com

Capricorn

Indiferent unde merg, pașii mei mă poartă către fericire. Fiecare moment din viața mea e prilej de bucurie și o oportunitate de a face lucrurile mai bune și de a mă apropia de țelurile mele. Mă bucur de fiecare experiență pe care viața mi-o oferă.

Vărsător

Viața mea devine prioritatea mea. Îmi las alegerile ghidate de inima și am curajul să fac ceea ce vreau cu adevărat. Mă iubesc pe mine și fericirea este chiar aici, în sufletul meu.

Pești

Nu am de ce să îmi fac griji, viața mă întâmpină cu tot ce este mai bun și mai frumos. Aleg să cred în mine și să mă accept pentru ceea ce sunt, o ființă minunată și unică, puternică și încrezătoare.

Foto articol: De la Ironika, De la Ollyy/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc