Setari Cookie-uri

Tot ce trebuie să știi despre iubirea unui Taur. Cu cine se potrivește cel mai bine și de ce zodii ar trebui să se ferească?

Este timpul să sărbătorim acest semn senzual și visător, explorând tiparele sale romantice, trăsăturile de pesonalitate și compatibilitatea în relații. Ești curioasă cu cine face casă bună și pe cine ar trebui să evite? Atunci citește în continuare.

Capricorn

Capricornul este un alt semn de Pământ care inspiră Taurul să atingă noi culmi. Taurului îi place să se distreze și, fără o direcție în viață, își poate pierde din vedere obiectivele, în timp ce Capricornul caută întotdeauna să aibă mai mult succes și să își împlinească visurile.

Deși este posibil ca aceasta să nu fie cea mai senzuală pereche, Capricornul și Taurul scot la iveală ce este mai bun unul în celălalt.

Zodiile deloc compatibile cu Taur:

Leu

Leul este un semn de foc care iubește distracția, aventura. Poate că Taurul și Leul au un potențial incredibil pentru o relație cu scântei, însă aceasta nu va fi una de lungă durată - deoarece cei doi se pot găsi întotdeauna într-o competiție strânsă.

Citește și:

Vărsător

Semn de aer rebel, Vărsătorul nu este cel mai mare fan al rutinei - ceva ce Taurul iubește în viață ta. Vărsătorii se pot plictisi repede și pot căuta întotdeauna noi forme de distracție, în timp ce un astfel de trăi poate fi prea intens pentru un Taur relaxat. Pe de altă parte, Taurul poate părea ușor materialist pentru Vărsătorul lipsit de griji.

foto main bulia, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc