Setari Cookie-uri

Horoscop Iunie 2021: emoții greu de stăpânit și focus pe rezultate

Luna iunie 2021 este marcată de energia Soarelui, căci în 10 iunie are loc o eclipsă mai puțin obișnuită a Soarelui, în zodia Gemeni, eveniment astral ce ne sporește intuiția, ne clarifică gândurile și ne răscolește sufletul. Alte evenimente astrologice ale lunii iunie ne ajută să reaprindem flacăra iubirii în viața noastră, ne aduc dinamism și putere de a lua decizii importante. Descoperiți ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Berbec iunie 2021

În plan amoros nativii Berbec traversează o perioadă calmă, fără peripeții, fără certuri și alte neajunsuri în cuplu, lucrurile par să fie așezate pe făgașul lor, comunicați excelent cu persoana iubită, manifestați empatie față de nevoile acesteia, îi săriți în ajutor și o ascultați cu interes chiar și când se plânge, dați dovadă de maturitate emoțională, echilibru și tandrețe, iar romantismul domină relația voastră.

Cei singuri se pot aventua în căutarea marii iubiri, iar din a doua jumătate a lunii iunie șansele de a întâlni sufletul pereche cresc și mai mult.

La locul de muncă, nativii Berbec simt nevoia să își determine ritmul propriu de acțiune, unul nici prea rapid, dar nici lent, însă cu rezultate vizibile, noi parteneriate și posibilități suplimentare de câștiguri financiare. Se pot face remarcați în fața șefilor și, de asemenea, pot trece la un alt nivel afacerea personală, căci au idei minunate de dezvoltare. Este posibil ca o parte dintre nativi să se înscrie și la cursuri e perfecționare sau pentru un hobby (instrument, pictură, tenis etc.).

Citește și:

horoscop iunie 2021 pentru toate zodiile Foto: Angelina Egorova/shutterstock.com

Horoscop Taur iunie 2021

Mercur, guvernatorul casei iubirii Taurului, retrogradează până la 23 iunie 2021 prin casă II, motiv pentru care nativii Taur pot simți o criză interioară, cu privire la stima de sine, dar și la viața ideală pe care ar dori să o aibă. Parcă nu se simt suficient de iubiți, suficient de apreciați sau de recompensați, parcă au alte nevoi și cerințe de la cei din jur, iar manifestarea acestor furtuni interioare pot duce atât la discutii în cuplu, cât și la locul de muncă.

Așadar, este recomandată prudență în ceea ce privește exprimarea emoțiilor într-o perioadă atât de vulnerabilă pentru nativii Taur.

Desigur că această criză interioară vine și cu nevoia unor schimbări, nativii fiind hotărâți să facă unele mutări în viața lor. Având în vedere impulsivitatea și perioada instabilă prin care trec, sfatul nostru este să încerce să nu ia decizii radicale în luna iunie.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc