Setari Cookie-uri

Citatul sufletului tău pentru vara anului 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut

Află care este citatul pentru sufletul tău pentru vara anului 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este citatul după care să se ghideze sufletul tău în următoarele trei luni ale acestui an.

Berbec

"Cei ce nu schimbă nimic, nu devin nimic. Viața nu va fi servit împlinirii lor. Iar timpul curge pentru ei asemenea unui pumn de nisip, pierzându-l."

Taur

"Schimbarea nu va veni dacă așteptăm altă persoană sau așteptăm alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i așteptăm. Noi suntem schimbarea pe care o căutăm."

Gemeni

"Iubirea este floarea vieții și înflorește neașteptat și fără nicio lege și trebuie adunată acolo unde este găsită, bucurându-te de ora scurtă a duratei sale."

Rac

"Viața este uneori foarte zgârcită: trec zile, săptămâni, luni și ani fără să simți nimic nou. Totuși, odată ce se deschide o ușă, o adevărată avalanșă pătrunde prin spațiul deschis. Acum nu ai nimic, iar în clipă următoare ai mai mult decât poți accepta."

Citește și:

Leu

"Viața este o serie de schimbări naturale și spontane. Nu le rezista; asta creează numai durere. Lasă realitatea să fie realitate. Lasă lucrurile să curgă natural înainte în orice fel doresc."

Fecioară

"O să ai şi vremuri grele, însă ele vor fi întotdeauna cele ce te vor trezi şi astfel vei vedea lucrurile la care nu ai fost atent până atunci."

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc