Setari Cookie-uri

Care este planeta care îți guvernează semnul zodiacal și cum îți influențează destinul?

Afla care este planeta care iti guverneaza zodia in care te-ai nascut si cum iti influenteaza aceasta destinul.

Dacă zodia ta este guvernată de Marte... înseamnă că ești o fire foarte ambițioasă. Marte stăpânește lucruri precum motivația, pasiunea și ambiția. Îți place întotdeauna să ai visuri mărețe și să lupți pentru ele până în pânzele albe. Ești întotdeauna dornică să crești, să te dezvolți și să devii cea mai bună versiune a ta.

Dacă zodia ta este guvernată de Jupiter... înseamnă că ești o fire norocoasă. Jupiter este cunoscută ca planeta norocului și îți arată cum te poți dezvolta și aduce norocul și creșterea pe toate planurile în viața ta. Ești în mod constant atentă la schimbările pe care le faci și dornică să trăiești viața pe care ti-o dorești.

Dacă zodia ta este guvernată de Saturn... înseamnă că ești o fire responsabilă și foarte atentă la modul în care îți petreci timpul. Te concentrezi în mod constant asupra lucrurilor din trecut astfel încât să îți înveți lecțiile și să nu mai faci aceleași greșeli în viitor. Seriozitatea și tendința către responsabilitate sunt caracteristici ce te definesc.

Citește și:

Dacă zodia ta este guvernată de Uranus... înseamnă că ești o fire mereu imprevizibilă. Uranus este cunoscută sub numele de planeta neașteptatului, iar tu ai o chemare incredibilă să explorezi temele schimbării și ale originalității. Deși uneori simți că ești în concurs cu alții, nu vei fi niciodată o copie a altcuiva.

Dacă zodia ta este guvernată de Neptun... înseamnă că ești o fire visătoare. Neptun are nevoie de ceva timp pentru a schimba lucrurile, trecând de la un semn zodiacal la altul doar la fiecare 10-12 ani. Calitățile sale lente, visătoare și mistice sunt sporite odată cu stăpânirea ta. S-ar putea să fii atrasă în mod special de spiritualitate și să fii foarte atentă la ceea ce simți și trăiești.

Dacă zodia ta este guvernată de Pluto... înseamnă că ești o fire dornică de schimbare. Pluto este planeta schimbării și a transformării la scare mare. Viața ta poate fi definită în mod constant de schimbările majore ale planetei și te poți găsi dornică de transformare mai mult decât oamenii din jurul tău.

Citește și:

foto main AnnaVeresArt, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc