Setari Cookie-uri

Horoscopul destinului: Ce spune despre tine ziua săptămânii în care te-ai născut?

Spune-mi în ce zi a săptămânii te-ai născut pentru a îți spune cine ești cu adevărat și cum va fi viața ta.

Dacă te-ai născut într-o zi de vineri...

Ziua de vineri este condusă de Venus, planetă iubirii, a echilibrului, frumuseții, romantismului, eleganței și plăcerii. Ești o fire foarte sociabilă, atrasă de artă și de frumusețe. Dragostea este cea care îți pune zâmbetul pe buze, te face să trăiești frumos și să prinzi aripi. Este posibil ca uneori să te pierzi în detalii, însă nu-i nimic; până la urmă, amintirile se nasc din experiențele vieții.

Destinul tău: vei avea o viață cu adevărat interesantă pentru că vei pune pe primul loc dragostea. Vei încerca să oferi iubire în stânga și în dreapta și să ajuți toți oamenii care îți vin în cale, făcând tot posibilul să faci lumea asta un loc mai bun.

Dacă te-ai născut într-o zi de sâmbătă...

Citește și:

Ziua de sâmbătă este guvernată de Saturn, planeta bogăției, a libertății. Ești o fire modestă, dornică să învețe multe lucruri despre viață, înțeleaptă, cu un simț practic bine dezvoltat și destul de strictă cu privire la modul în care alegi să îți trăiești viața. Ai planuri detaliate după care alegi să te lași ghidată.

Destinul tău: ești în căutarea fericirii fără să știi că fericirea nu este ceva exterior. Ea există deja adânc înrădăcinată în sufletul tău, doar așteaptă să fie descoperită. Din când în când învață să renunți la reguli și să trăiești cu adevărat.

Dacă te-ai născut într-o zi de duminică...

Potrivit astrologiei, oamenii născuți duminica sunt cu adevărat norocoși. Ei sunt conduși de Soare, ceea ce înseamnă că sunt firi strălucitoare, creative, îndrăznețe și puetrnice. Ies des și ușor în evidență și sunt mai mereu în căutarea luminii reflectoarelor.

Citește și:

Destinul tău: vei fi un adevărat lider. Ești acolo pentru a le arăta celor din jurul tău cum se trăiește și ce înseamnă să fii fericită cu adevărat. Te vei bucura de fiecare clipă și îți vei crea amintiri speciale.

foto main Iaroslava Daragan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc