Setari Cookie-uri

Horoscop 2022 Taur: schimbări de bun augur, iubire vindecătoare și salturi în carieră

Horoscopul anului 2022 se anunță complex, stufos și cu multe elemente noi pe toate planurile vieții nativilor Taur. Privit în ansamblu, este un an cu rezultate minunate, dar cumva mistuitor emoțional, ca orice proces de schimbare pe care cu toții îl resimțim incomod. Citiți previziunile astrale complete pentru zodia Taur în anul 2022.

Horoscop 2022 Taur: dragoste și relații

În plan emoțional, anul 2022 aduce o efervescență aparte. Relațiile nativilor Taur depind, de fap, de relația pe care o clădesc cu propria persoană.

Așa cum spuneam mai sus, anul 2022 este și unul al transformării, așadar nativii Taur vor trebui să încerce să găsească echilibrul întâi în interiorul lor, să facă pace cu demonii interiori, să își găsească controlul și să își îmbrățișeze vulnerabilitățile. Iar astrele ne arată că ar trebui să înceapă cu ultimele. Acele zone sensibile ale propriei persoane, dar și rănile interioare trebuie stabilizate. Iubirea de sine și dragostea primită de la familie va juca un rol vindecător deosebit de important, astfel încât nativii Taur să depășească cu bine furtunile interioare.

Citește și:

Abia când sunt bine cu propria lor persoană, pot merge mai departe, pot încerca să lege noi relații. Abia acum sunt deschiși să întâlnească marea iubire, să se dedice într-un cuplu sau să aprofundeze relația pe care deja o au. Acest echilibru interior pare să fie resimțit de către nativii Taur abia din a două jumătate a anului 2022.

Așadar, în plan emoțional, direcția majoră a acestui an nu este focusată neapărat pe marea dragoste sau pe relațiile intime, ci pe vindecarea interioară, pe echilibru emoțional, dezvoltare spirituală și regăsire.

Sursa foto articol: IVASHstudio/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc