Setari Cookie-uri

Cele 3 zodii norocoase ale lunii august. Te numeri printre ele?

Ultima lună a verii 2021 este aici și ne promite surprize mai frumoase ca niciodată. Această lună aprinde flăcările sezonului Leu, oferindu-ne posibilitatea de a îmbrățișa vibrațiile puternice și strălucitoare ale acestui semn de foc.

Leu - Ești vedeta spectacolului și știi asta

Este timpul să strălucești, draga mea născută în zodia Leu. Îți place să fii pe scenă, să scoți în evidență talentele tale minunate, să te bucuri la toate aplauzele care te urmăresc oriunde mergi. Luna aceasta este una specială pentru tine - astrele ți-au pregătit doar surprize minunate.

Tot ce trebuie să faci este să fii tu însăți - pentru că ești incredibil de pricepută la asta. Când intri într-o cameră, toată lumea te observă. Când îți pui mintea la ceva, încrederea ta naturală te ajută să reușești ce îți propui. În această lună, amintește-ți clipă de clipă cât de incredibilă ești.

Zile norocoase: 11, 16, 22.

Motto-ul după care să te ghidezi în luna august: Sunt fericită. Fiecare zi este o binecuvântare de la Univers. Divinitatea este de partea mea și îmi pregătește surprize frumoase. Drumul meu în viață este o călătorie magică de care mă bucur în fiecare clipă.

Citește și:

Fecioară - Te simți mai bine ca oricând în pielea ta

Energia care străbate aura ta în luna august este pur și simplu incredibilă. În această perioadă Venus și Marte se vor află în zodia ta, trimițând vibrațiile lor puternice direct asupra ta. S-ar putea să ai chef să te răsfeți cu lucruri frumoase pe măsură ce te bucuri de beneficiile financiare cu care ești surprinsă din partea superiorilor.

De asemenea, tot pe plan profesional este posibil să te simți inspirată de graba motivației care îți străbate zodia, încurajându-te să lupți mai mult pentru visurile tale. Acum ai ocazia să faci lucruri minunate.

Zile norocoase: 4, 13, 26.

Motto-ul după care să te ghidezi în luna august: Am încredere în mine și reușesc tot ce îmi propun. Lupt pentru ceea ce îmi doresc și nu mă dau bătută în fața obstacolelor.

Citește și:

foto main goccedicolore.it, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc