Setari Cookie-uri

Horoscop 2022 Gemeni: ai grijă de gândurile tale, Universul le ascultă!

„Ai grijă ce-ți doreșți, căci ți se poate îndeplini” – așa am descrie pe scurt anul 2022 pentru nativii Gemeni. Este o perioadă ce poate fi minunată, cu multe dorințe îndeplinite, marcată de evoluție spirituală, de regăsire și regenerare a resurselor interioare. Horoscopul 2022 anunță că poate fi un an măreț pentru nativii Gemeni, cu o condiție: să privească viața cu optimism și încredere. Citește previziunile astrale complete ale anului 2022 pentru Gemeni.

Horoscop 2022 Gemeni: dragoste și relații

În privința emoțiilor, relațiilor și iubirii, anul 2022 este unul al vindecării. Toate furtunile interioare se întețesc în prima jumătate a anului, forțând nativii Gemeni să găsească soluții, dar mai ales răspunsuri pentru problemele relaționale pe care le au cu prieteni apropiați, memebrii ai familiei și cu partenerul de viață.

Astfel că acea analiză interioară de care vorbeam mai sus cuprinde și planul relațional al nativilor Gemeni și nu doar pe cel al carierei. Așadar, aceștia vor căuta în interiorul lor răspunsuri, vor să facă o rezivuire asupra a ceea ce pot tolera în continuare și ce nu, dar totodată vor să își contureze, măcar imaginar, cum arată relația ideală pentru ei, ajunși în acest punct, pentru a ști mai clar ce doresc să urmărească alături de partenerul de viață sau... dacă este cazul să pună capăt relației.

Citește și:

Vor dori, de asemenea, să identifice până unde este rolul lor în relație.

În ceea ce privește familia, nativii Gemeni vor trasa în acest an granițele relațiilor cu memebrii familiei, astfel încât să nu mai existe tensiuni, ci responsabilități împărțite. Ținta lor nu se referă doar la armonia în familie, ci și la obținerea unui sprijin reciproc.

A două jumătate a anului aduce multe clarificări în ceea ce privește relațiile acestor nativi, dar toodata astrele promit și noroc în dragoste. Chiar de la începutul verii nativi Gemeni au șanse mari să întâlnească sufletul pereche sau să înceapă o relație care va avea un impact deosebit de bun asupra vieții lor, ca un "lansator" spre alt nivel (fie acesta financiar, cultural, spiritual etc.).

Citește și:

Tot în a doua jumătate a anului, nativii Gemeni, în special cei implicați deja într-o relație, vor „munci” mai mult pentru a obține armonia în cuplu, pentru a reaprinde flacăra iubirii și a readuce romantismul în cuplu. Vor căuta să petreacă mai mult timp lângă partenerul de viață, să organizeze mici escapade de weekend, suprize sau chiar concedii în locuri unde cuplul va avea șansa să se relaxeze și să se reconecteze.

Deși va fi simțit ca un an intens, tulburător, totuși 2022 reprezintă un an al revelațiilor pentru nativii Gemeni, un an al vindecării și al împlinirilor.

Foto articol: De la IVASHstudio/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc