Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în zodia Fecioară. Mantra de care sufletul tău are nevoie pentru următoarele săptămâni

Pe 23 august Soarele a intrat în zodia Fecioară și va rămâne aici până pe 22 septembrie. Este timpul ca acest semn zodiacal să strălucească în timp ce noi toți îi sărbătorim personalitatea unică. După o perioadă destul de agitată în care am încercat să supraviețuim energicului Leu, suntem gata să experimentăm energia împământată, liniștită și pretențioasă a Soarelui în Fecioară. 

Astrele ne sfătuiesc să ne așteptăm la o conexiune mai profundă cu Mama Natură, să fim mai preocupați de sănătatea noastră și să avem o capacitate sporită în a acorda atenție detaliilor. Avem ocazia să explorăm lucruri pe care le iubim și să ne bucurăm de o perioadă cu adevărat frumoasă.

Cuvinte cheie pentru zodia Fecioară: dragoste, familie, iubire, afecțiune, suferință.

Iată care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarele săptămâni în funcție de zodia în care te-ai născut:

Berbec - Îmi promit să nu mă mai ghidez după ce spun oamenii din jurul meu și să învăț să îmi ascult intuiția. Sufletul meu știe cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericită. Inima mea mă poate ajuta să fac alegerile potrivite.

Taur - Am încredere în Univers. Am încredere că el știe mai bine decât mine de ce am nevoie pentru a fi fericită. Nu mai lupt cu morile de vânt, nu mai trăiesc în trecut, ci învăț să fac un pas în spate și să mă las purtată de vânt. Știu că va fi bine.

Citește și:

Gemeni - Învăț să trăiesc doar pentru mine. Această perioadă este una de redescoperire, așa că profit de ea și încerc să îmi dau seama cine sunt, care este drumul meu în viață și ce îmi doresc de la viitor. Acționez și mă bucur de călătorie.

Rac - Iau o pauză de la tot ce se întâmplă în jurul meu și încerc să fiu bine cu mine. Să îmi ascult inima, să îmi înțeleg drumul, să îmi dau seama ce mă face fericită și de ce am nevoie în viitor. Nu mă mai grăbesc în decizii.

Leu - Nu îmi mai este teamă de nimic. Lupt pentru ce îmi doresc, încerc să depășesc obstacolele care stau în calea mea, să îmi învăț lecțiile, să mă dezvolt și să devin cea mai bună versiune a mea. Sunt în proces de transformare.

Citește și:

Fecioară - Promit să nu îmi mai încarc sufletul cu energii negative și sentimente dureroase. Promit să iert oamenii care mi-au greșit astfel încât să îmi eliberez inima de toată durerea și să mă pot vindeca cu adevărat. Merit să merg mai departe cu viața mea, merit să fiu fericită.

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc